Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 2°C | 8°C Még több cikk.

Héderváron drogoztak

Három zavartan viselkedő fiatalemberre figyeltek fel a helyi körzeti megbízottak a hédervári utcabálon.

Mindhármukat előállították s a drogteszt pozitív eredményt hozott. A lakásukban tartott házkutatáson egyiküknél növényi anyagmaradvánnyal szennyezett tasakot találtak. Ellenük kábítószerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás.

Olvasóink írták

 • 12. Kisthury 2011. július 31. 15:24
  „Bocsánat, hogy nem ismerem a drogok hatását, illetve, hogy nem dobálózók szakkifejezésekkel. De rengetek baleset van drog- ill. alkohol fogyasztás következtében. Persze, hogy feltételezés, amit írtam, de az is, hogy a fiatalokat meghurcolják, meg máglyára vetik! Természetesen megkapják majd azt a büntetést, ami jár a cselekményükért. Abban igazat adok Karlosnak, hogy a cselekmények elkövetéséért adott büntetések súlya sajnos nem áll arányban társadalmi (pénztárcánk, öltönyünk stb) helyzetünkkel, beosztásunkkal. De azért az egy kicsit fura, hogy a drogosokat védik - mindenféle szakértelem, szakkifejezés, tapasztalat említésével - a szervekkel kapcsolatban.”
 • 11. pamutzokni 2011. július 30. 23:42
  „Persze hogy lassabban vezet fűtől, mert úgy érzi száguld. A gond az, hogy néha bealszik az ember, s irány az árok vagy fa vagy egy gyalogos a járdán.
  Időérzék oda, reflex lassul (már ha annyit szívott a tag, meg kire hogy hat).
  Én nem könyvből olvasgatom a hatásait, magamon tapasztaltam.Bő 15 éve napi szinten nyomtam a többi sz@rral együtt. Szerencsére leálltam (igaz ehhez az kellett hogy majdnem beledögöljek egy kis túladagolásba -ja, ez nem fűtől volt, mielőtt még valaki belekötne)”
 • 10. soproni 2011. július 30. 19:51
  „7.Inkább a piás sofőröktől féltsd magad !

  "Még egy jelentős különbséget találtak a kutatók. Az alkohol hatására a vezetők kockázatosabban viselkednek, a marihuána fogyasztók úgy tűnik elővigyázatosabbak.

  A marihuána pszichoaktív hatását a vezetők tapasztaltságuk függvényében képesek kompenzálni például azzal, hogy lassabban vezetnek, nagyobb követési távolságot tartanak, vagy ritkábban előznek.

  Alkohol hatása alatt a vezetők ilyen kompenzációt nem mutattak, általában gyorsabban hajtanak, többször előznek és kisebb követési távot tartanak, ami jelentősen növeli a balesetek esélyét "
  9.A vizsgálati díjat nem kell fizetniük,ha bevállalják az elterelést.”
 • 9. anuvuk 2011. július 30. 16:06
  „Remélem a vizsgálati díjat, mint az alkoholnál, a páciens,fizeti?!”
 • 8. Karlos 2011. július 30. 13:11
  „7 csupa feltételezés amit ír. szó nem volt itt arrol hogy közúti közlekedésben szándékoztak volna részt venni. Az viszont tény, hogy pöttöm ügyekből kerekítenek fergeteges drogfogást, és hogy milyen eredményes a rendőrség ( lásd tónál pancsolók büntetgetése nyáron, mikor az arra érdemes hülyék a legális strandon nyakukat törik, vagy épp az élményfürdőbe fulladnak bele ) egyébként az illegális marihuána szinte ártalmatlan, a mefedron származékok iszonyatos pusztítóak, ám legálisak, az Ön által mélyen tisztelt szervek és törvényhozás viszont ezt tétlenül tűri évek óta, sok egyéb dologgal egyetemben. A személyes családi tragédiákat meg ne soroljuk ide, mert ha az Ön kedves akárkiét egy színjózan diplomás ütné el, a végeredmény ugyanaz lenne.
  Nem legalizálni akarom a droghasználatot, csupán ilyesztő, hogy drogkérdésben az emberek mennyire nincsenek tisztába fogalmakkal. Nem kell füveztésért máglyára küldeni senkit.”
 • 7. Kisthury 2011. július 30. 11:53
  „Üdvözletem! Nézzük így a dolgot: egy kis füvezés után kocsiba ülnek, majd a "fű" hatásán felbátorodva ártatlan járó-kelők közé hajtanak.... nem folytatom. Lehet, hogy nem az évszázad nagy fogása, de akkor is gratulálok a szerveknek! Tudják, tudjátok az a baj velünk, hogy nem tudjuk, hol a határ. Hiába lenne egy-két drog fogyasztása legális, MI biztos, hogy abból is sportot űznénk! Egyébként nem tudom, hogy ha Karlos családtagját ütné el egy "meg nem hurcolt" éppen hogycsak befüvezett fiatal, mit szólna hozzá! Talán Ő lenne az első, aki a SZERVEKÉRT kiáltana.
  Bocs, Karlos nem akartam megbántani! További szép napot!”
 • 6. Karlos 2011. július 30. 11:11
  „Na, egy kis füvezésért meghurcolnak 3 fiatalt. Bravo. baromira unatkozhatnak a szervek. Fergeteges.”
 • 5. soproni 2011. július 29. 20:47
  „4.Biztos sokat nevettek .....”
 • 4. lackojr 2011. július 29. 20:33
  „Hatalmas fogás!Mi az hogy zavartan viselkedtek?:)Ez érdekelne:)”
 • 3. Végrehajtó 2011. július 29. 10:04
  „Zajlanak az események Móvár környékén! :)))) Közmunkára őket!!!!”
 • 2. samu0623 2011. július 29. 09:47
  „Nem is értem mértnem vezetik be a drogtesztet is ugyanugy mint az alkoholtesztet, persze inkább a fiatalabbak körében. Szerintem nagyobb haszon lenne az államnak.”
 • 1. bojtár 2011. július 29. 09:36
  „micsoda fogás:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falunapi programkavalkád forstinningiekkel

Egész napos program várja az érdeklődőket a dunaszigeti falunapon július 30-án a strandon. Tovább olvasom