Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Három szlovák férfi és egy nő nagyértékű kerékpárokat akart lopni Mosonmagyaróvárról - fotók

A rendőrök két gyanúsítottat kaptak el: VW autójukban közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket, baseballütőt, késeket és sokkolót találtak.
A két szlovák gyanúsított Rajkán egy társasház tárolójából két nagyértékű kerékpárt tulajdonított el.

A mosonmagyaróvári rendőrök állampolgári segítséggel fogták el azt a szlovák férfit és nőt, akik a megalapozott gyanú szerint március 30-án 16 óra körüli időben két nagyértékű kerékpárt tulajdonítottak el egy rajkai társasházból. A lopott kerékpárokat Pozsonyba akarták vinni - olvasható a Police.hu-n.


Három szlovák férfi és egy nő kerékpárokat akart lopni Mosonmagyaróvárról - fotók: Police.hu

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak és két társuk Szlovákiából utaztak Rajkára. Az egyik járművel a társasház udvarán, a másik autóval az épülettől távolabb álltak meg. A 26 éves nő a gépkocsiban maradt. A 27 éves gyanúsított és a másik autóban utazó szlovák férfi a lakóház második emeleti tárolójából két lezárt kerékpárt tulajdonítottak el. A kétkerekűeket szétszerelték, az udvaron várakozó szlovák rendszámú VW Passat gépkocsiba tették és a helyszínről elhajtottak. A menekülőket a ház egyik lakója feltartóztatta. A másik gépkocsiban utazó két szlovák férfit még keresik.

A rendőrök a VW Passatban közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket, baseballütőt, késeket és sokkolót találtak. A kerékpárokat lefoglalták, a 27 éves sofőrt és a vele utazó 26 éves nőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Szép kis gyűjtemény


A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a pozsonyi férfit és nőt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadtéri színpadot építenének a Várkertbe

A Várkert rendezése nagyban hozzájárulhat a magyaróvári belváros idegenforgalmi fellendüléséhez. Az elképzelések közt szerepel mobil színpad és nézőtér, valamint a Szigetköz Arborétum kialakítása is. Tovább olvasom