Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Halálos gázolás: már van gyanúsított

Alig két hete Mosonmagyaróváron gázoltak halálra, s hagytak cserben egy férfit a Kálnoki úton: az ütközésben érintett kocsit már korábban lefoglalták, ám gyanúsítottja eddig nem volt az ügynek.


Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a mosonmagyaróvári gázolás ügyében a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya halált okozó közúti baleset és segítségnyújtás elmulasztása miatt, fokozott ügyészi felügyelet mellett folytatja a vizsgálatot.

„A műszaki szakértői vélemény alapján a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a gépjármű 25 éves halászi tulajdonosát. Vallomást tett, azt azonban tagadja, hogy a halálos gázolást ő követte volna el". A szakértő azonban egyértelműen megállapította, hogy az ő autója okozhatta a tragédiát. A halászi fiatalember szabadlábon védekezik. Az ügyben további szakértői vélemények (például orvosszakértőé) beszerzése folyamatban van.

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. babyangyal 2010. szeptember 18. 21:11
  „Halálos gázolás mit számít???? Aki az autót vagy a motort vezeti élheti az életét tovább semmi büntetés!!!!! Miért van ez???? Mindegyik szabadlábon!!!!!!!!! Én nem értem milyen országban élünk mi???????? Hát nem számít az emberélet???????Csak az autósoké a világ???Nekem volt egy barátnőm 3 gyereke van elütötte egy motoros meghalt a motoros a mai napig szabadlábon van éli életét miközben 3 kisgyermek élete tönkre ment,a nagynénémet egy 19 éves lány ütötte el mi itt maradtunk a fajdálommal és kérdésekkel miért is élheti szabadon az életét ő is???????Ideje lenni cselekedni a kedves törvényhozóknak mert ez így nem korrekt azokkal szemben akik elveszítették a családtagjuk,barátjuk,ismerősüket.Sima bolti lopásért 30 nap elzárás és mi lesz azért ha valaki életét veszik el?????”
 • 30. Gabcsi 2010. szeptember 17. 10:13
  „Objektív felelősség csak a szabálysértésnél van,ez meg kicsit durva lenne ha továbbra is így kezelnék....igen persze jogilag nem kell saját magára terhelő vallomást tenni,és igazmondási kötelezettsége sincs...de kérdem én,jobb lesz ha ujjal mutogatnak majd rá meg a családjára?azért a társadalom nagyobb része pénz ide-pénz oda még mindig megbilogozza és elítéli ha ember életet vesz el valaki...”
 • 29. pancser 2010. szeptember 16. 16:19
  „Szóval, más dolog az emberi magatartás és más a törvényi felelősség. Engem leginkább az háborít fel, hogy hiányzik a bűntudat érzése, csak a csupasz tagadás marad. Volt sajnos balesetünk nagyon súlyos, de nekünk azonnal a mentő, a rendőrség értesítése volt a fontos és a segítség, nem jutott eszünkbe elpucolni! Szar érzés, de tanultuk és erkölcsi késztetést éreztünk egy élet mentésére, ez felülírt mindent!”
 • 28. Niki77 2010. szeptember 16. 09:48
  „Gonoszkodó!

  Nem a 100. szomszédból, meg a buta pletykákból értesültünk az esetről ! Aki csak találgat , az te vagy!!!!!!
  Mint már azt korábban is írtam, nem kell általánosítani azért, mert éjjel 1-kor történt az eset, hogy részegen, út közepén sétált volna az áldozat!!!!! Nem így történt!
  De te csak GONOSZKODJ! Kívánom, hogy soha ne történjen se veled, se a családoddal ilyen tragédia, és ne legyenek ilyen emberek , akik így osztogatják az észt a fejed felett, ahogy ezt te teszed...”
 • 27. Gonoszkodó 2010. szeptember 13. 21:30
  „Sasó

  Honnan tudod hogy 70 kmhval ment , a kocsi ???

  Niki77

  Az útszakaszon valóban nincs járda , viszont nagyon sok megválaszolatlan kérdés van amiről mi külső szemlélők nem tudunk , tudhatunk . Maximum hallunk nagyon sok mindent , és abból próbálunk ítélkezni . Sajnálatos hogy ez megtörtént .

  A vasárnap hajnali tapasztalatom megosztom : zulu 03:42 Kálnoki út , a San siró felől a híd irányába . Az úttest JOBB oldalán KISDUNA magassága : sötét öltözetben "szédölgő" fiatal . Kicsit tovább könyvelőiroda előtti kavicsos bekötő újabb 3 fiatal gyalogol egymás mellett , , majd híd előtti bozótos egy kerékpárjába kapaszkodó illuminált férfi . Öt potenciális hullajelölt !!!!!!!!
  Ez a legnagyobb baj , kéremszépen a gyalogos sem ismari a rá vonatkozó szabályokat . Ha van járda , ha nincs .”
 • 26. santiago 2010. szeptember 13. 08:28
  „19.
  Egyenlőre semmit! Hamarosan folytatódik a tárgyalás, de sok esély nincs rá, hogy leültetik (én úgy tudom)”
 • 25. Sasó 2010. szeptember 12. 10:51
  „Szocdem Te meg mi a szarról beszélsz???
  Honnan veszed hogy kiléptek az autó elé???
  A jóember 70-el hajtott a városban és nem vette észre a gyalogost,az út szélén......hoppá!!!
  Gondolod hogy pénzel mindent meg lehet oldani????
  Egy ember meghalt........mit gondolsz adnak a családjának pár száz ezret,vagy akár milliót és minden meg van bocsájtva????Pfff nevetséges vagy!!!
  Szépen vonuljon börtönbe az autó sofőrje és ülje le büntetését!!

  NYUGODJ BÉKÉBEN ATI!!!!”
 • 24. Niki77 2010. szeptember 11. 14:31
  „23!
  A tettes ne attól féljen, hogy becsukják pár évre, hanem érezze át, hogy mit tett, halálra gázolt egy fiatal , életerős embert, aki most nagyon sok mindenkinek hiányzik!!!!!!!!! A nagy pánikolás közepette , amikor a szabadságát féltette,(szerintem meg észnél sem volt!) talán normális emberi érzésként eszébe juthatott volna, hogy rálépjen a fékre, és visszatolasson, hogy segíthet-e!!!!!! ...csak hát..... 23! Itt akit sajnálni kell, az nem a gázoló ! És hozzáteszem: nem lépett ki senki az autó elé, az aszfaltos út mellett a kavicsos részen sétáltak!!!!!! mivel járda nincs! az egyenes, belátható útszakaszon egy autó sem közlekedett, és az út széle ki van világítva!!!!!!”
 • 23. szocdem 2010. szeptember 11. 11:06
  „22.

  A tökfej vélhetően elütött egy embert. A következő pillanatban bepánikolt, mert tudta hogy MAgyarország nem Európa, és itt nagyon súlyos következménye van a BALESETNEK. Ezért elmenekült. Nem tette volna ha EMBERI törvényeink volnának ezen a téren.

  A tökfejet még öt évre becsuknád. (ettől való félelmében menekült el különben)

  A normális gondolkodás meg azt diktálja, hogy fizessen RENDES kártérítést a baleset okozásáért. Sőt! a jogsiját sem szabad elvenni, hogy tudjon dolgozni járni, és FIZETNI!

  Ne feledd: bármikor eléd léphet valaki az úton Magyarországon is. Akkor majd az történik veled, mint amit most másoknak kívánsz..”
 • 22. pancser 2010. szeptember 10. 21:48
  „Remélem a kölök machinációját öt évvel jutalmazza a törvény. Gondolom apuci nem keveset költött és ígért valami lúdtalpas piszkos lelkű ügyvédnek aki nem átallott egy ember sírja fölöt ördögi tamnácsot adni ennek a torz lelkű gázolónak. Elmenni Győrbe, az autóban hagyni a slusszkulcsot csak azért, hogy valaki ellopja. Szóval emberileg egy minősíthetelen figura ez a halászi tökfej!”
 • 21. xverax 2010. szeptember 10. 18:36
  „akkor ha megvan nyilvános adják oda az áldozat családjának.
  utána itt közöljék le a fotókat a bosszúról...
  ez visszatartó erejű lenne szerintem. de én is elvállalom ha ők nem tudják...”
 • 20. kisember1 2010. szeptember 10. 16:12
  „Ha előzetesben lenne, már elmesélte volna, hogy ki vezette. Egyébként ez ilyen egyszerű, nem én vezettem és kész????”
 • 19. Losba 2010. szeptember 10. 13:39
  „14 santiago
  Mennyit kapott a motoros ?”
 • 18. rivotril2mg 2010. szeptember 10. 13:11
  „bűncselekmény történt,a zsaruk dolga hogy rábizonyítsák valakire,nem az autó tulaj dolga bebizonyítani hogy nem ő vezetett hanem a zsaruknak kell bebizonyítani hogy de igen is xy nevű vezetett,hogy nincs beismerő vallomás az már kellemetlenebb szitu,más bizonyítékot kell találni,remélem sikerül...”
 • 17. Manó85 2010. szeptember 10. 11:04
  „Egyetértek mindenkivel,röhej ami itt megy nálunk,már szinte mindenki tudja ki volt a gázoló...mért nem kötik hazugságvizsgálóra....vagy miért nem rakják fogdára min.1 hétre,ott megnyílna a szája a hülye fejének....”
 • 16. atti78 2010. szeptember 10. 09:05
  „14
  Igen! És rendszeresen úgy közlekedik vele, mint egy b@rom, karöltve 2-3 haverjával!!! Remélem lecsukják vagy 100 évre!”
 • 15. Imcsi 2010. szeptember 10. 08:31
  „Mért kellett közel két hét ahhoz, hogy gyanúsítottja legyen ennek a balesetnek?

  "komolyan mondom"! Téged már biztos nem veszünk komolyan!”
 • 14. santiago 2010. szeptember 10. 08:02
  „Sz**t sem ér a magyar bűntetés végrehajtás! Csak nehogy ez a mo**ok is megússza, mint a tavalyi, aki a 3gyerekes családanyát gázolta el, most meg éli életét...!ugye-ugye? micsoda korrupt országban élünk? szégyen!
  Kié volt a kocsi? N.G.?”
 • 13. hovatovabb 2010. szeptember 10. 06:51
  „Itt nem demokrácia van Mo.-n Hnem ANARCHIA!!!”
 • 12. G:( 2010. szeptember 10. 01:03
  „Hát azt szinte senki se érti miért van szabadlábon !!!! Nem tudom mennyi bizonyíték kell még !!!!!”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki akarja az ipari területet és az adóforintokat

Mosonmagyaróvár és a leendő Mosonudvar is szeretné megtartani a 86-os főút melletti ipari… Tovább olvasom