Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Gyűlnek a kupakok, Levente nem adja fel

Kitartóan, erős hittel szervez, gyűjt és foglalkozik naponta sérültséggel élő kisfiával Molnár Anikó, aki gyermeke gyógyulásáért már megjárta egyszer Kínát.

A születésekor károsodott és őssejtkezelésen átesett Levente már iskolába jár, értelme látványosan fejlődik.

A biztató eredmények arra sarkallják az édesanyát, ha összejön a szükséges összeg, újra elutaznának az őssejtkezelés Mekkájának tartott Kínába. Levente fejlődéséhez ugyanis nem fér kétség: fizikailag és mentálisanis naponta látható, érezhető a javulás. Molnár Anikó autójának hátulja szinte mindig tele van kupakokkal: hozza-viszi a zúzásra váró műanyagot, bár annak kilójáért az eddigi 50 helyett már csak 30 forintot adnak...

Levente napirendjéhez már hozzátartozik az iskola, ahol osztályfőnöke, Glavanicsné Trenka Asztrid nagy szeretettel foglalkozik vele. Fotó: B. A.
Levente napirendjéhez már hozzátartozik az iskola, ahol osztályfőnöke, Glavanicsné Trenka Asztrid nagy szeretettel foglalkozik vele. Fotó: B. A.

˝Rengeteget fejlődött a fiunk, az érzelmeit szinte tökéletesen kifejezi, tudja, hova megyünk, mit csinálunk. Az első napok elteltével megjegyezte a tanító néni nevét és sok olyan dolgot csinál, amely addig szóba sem kerülhetett. Kimondhatatlan öröm ez nekünk, megharcoltunk érte.˝

Úgy tartják, minden rosszban van valami jó, s ezt Molnár Anikó is csak kisfia betegsége kapcsán tapasztalta meg igazán, ugyanis Levi gyógyulása érdekében kitartásával és szorgalmával rengeteg jó ismerőst is szerzett a győri motorosok baráti körétől a Fatime hastánciskolán keresztül egészen a politikusokig. Az anya fia gyógyulásáért egy civil szervezetet is megálmodott, bízva abban, hogy a ˝Molnár Levente Gyógyulásáért Alapítvánnyal˝ a támogató cégek is elérhetőbbé válhatnak.

Közel ötmillió forint a cél, a pénz egy része már megvan. A hastáncosok újabb, jótékony estre készülnek, s a folyamatos kupakgyűjtés mellett még nem beszéltünk az új tervekről. Ismerve az édesanyát, a mögé felsorakozó támogatókat, van remény. Iskolák, óvodák, a megyei önkormányzat, valamint a mosonszentmiklósi családi ház portája és még hosszú a sor, hova vihetjük az újrahasznosítható kupakokat. A Flex Fitness Klub recepcióján (Győr, Mészáros Lőrinc u. 12.) egy zsák kupakért napijegy is ˝jár˝ ajándékba.

Glavanicsné Trenka Asztrid véleménye szerint Levente megnyílt, elfogadta a társait, élvezi a foglalkozásokat. A gyógypedagógus támogatja az édesanya döntését, aki egy újabb őssejtkezelés miatt utazna Kínába. A gyűjtést lehetőség szerint segítik, a Radó-iskola autista csoportjában pedig mindent megtesznek a kisdiák folyamatos fejlesztéséért. 

Olvasóink írták

  • 2. CSIBE 2010. január 25. 21:15
    „Örülök, hogy olvashatok ilyen cikket. Ez hír számomra és legalább látom, hogy érdemes a kupakot fáradhatatlanul gyűjtenem. Jó erőt, kitartást és sikeres kezelést kívánok!”
  • 1. invektus 2010. január 25. 12:57
    „lEVENTE :) ERŐT ÉS EGÉSZSÉGET KIVÁNOK :)
    elnézést hogy kiabáltam :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szlovákul oktatják a felvidékieket

Szlovák szaknyelvi képzést indított a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és… Tovább olvasom