Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Gyertyától égett ki teljesen egy lakás?

Az éppen arra járó rendőrjárőrök vették észre, hogy lángok csapnak ki egy mosonmagyaróvári, Szent István király úti első emeleti lakás ablakain hétfőn éjszaka.
A rendőrök értesítették a tűzoltókat, majd kiérkezésükig megpróbáltak mindenkit kiterelni a társasházból. Úgy tudjuk, a rendőrök megérkezése előtt egyébként már korábban lángolt a lakás, ám az utcán a járókelők kizárólag a látványban „gyönyörködtek", ahelyett, hogy a tűzoltókat értesítették volna.

A percek alatt a helyszínre érkező tűzoltóknak viszonylag rövid idő alatt sikerült megfékezniük a lángokat, így a tűz nem terjedt át a szomszédos lakásokra. A kigyulladt önkormányzati bérlemény azonban teljesen kiégett és lakhatatlanná vált. A vizsgálatok eddigi adatai szerint egy meggyújtott és őrizetlenül hagyott gyertya okozta a tüzet.

Lapunk úgy tudja, a bérlakásban egy ötfős család élt – köztük egy három hónapos csecsemő –, ám a tűz keletkezésekor egyikük sem tartózkodott otthon. A lakásban egyébként már egy hónapja kikapcsolta a szolgáltató az áramot. Vélhetően ezért gyújtottak gyertyát a sötétben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszteszt az 1-es és 5-ös helyi járatokon

Mosonmagyaróvári buszvégállomás. Tizenegy óra húsz perc. Harminchét fok. A fél tizenkettőkor induló 1-es járatot várjuk. A megállóban rajtunk kívül négyen ácsorognak. Tizenegy óra huszonhét perckor megérkezik a buszunk. Mindannyian kényelmesen felszállunk, majd pontban fél tizenkettőkor elindulunk. Sietnünk kell, el szeretnénk érni a vasútállomásról tizenegy negyvennyolckor induló 5-ös buszt. Tovább olvasom