Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Gyermeknap tátikával

A hétvégén tartott mosonmagyaróvári városi gyermeknapi program idén ismét több száz fiatalt csalogatott a Flesch Károly Kulturális Központba. A Lajta-parti ifjak gazdag programból válogathattak, de kétséget kizáróan a rendezvény fénypontja ezúttal is a tehetséges gyerekeket felvonultató délutáni, immáron tizedik alkalommal megrendezendő Tátika volt.
(illusztráció)
A mini play back show-t fergeteges technikai bemutatók előzték meg, ahol tűzoltók, rendőrök, mentősök és határőrök kerültek az érdeklődés középpontjába, de látogatottak voltak a sportos, ügyességi, rajzkészséget igénylő vetélkedők éppúgy, mint az ételkóstoló vagy akár a számítógépes sarok. Az élménygazdag délelőtt ellenére a Tátika kezdésére szinte teljesen megtelt a színházterem, melynek oka az a remek húsz produkció volt, amelyet több mint nyolcvan helyi, dunaszigeti, hédervári, dunakiliti és győri diák adott elő. Színpadra lépett így Shakira, Jennifer Lopez, a Thália, a McRene, Csonka András és több alkalommal Britney Spears hasonmása is. A világhírességek bőrébe bújt ifjak ügyes tánctudásról, bátorságról és határozottságról adtak tanúbizonyságot.
A Horváth Mihály – Mityó – által vezetett öttagú zsűri majd egyórás tanácskozás után a legjobb produkciónak a dunaszigeti, nyolc gyermek alkotta, Csonka András Ding, dong című slágerét előadó Kisharang csoportot találta. Ez az előadás kapta a közönségdíjat is, a Csonka Andrást megszemélyesítő Szilágyi Miklós pedig még a legjobb előadónak járó ajándékot is hazavihette. Második helyezett lett az a tíz mosonmagyaróvári Bartók-iskolás ifjú hölgy, akik Anastacia, „ I ’ m Outta Love " klipjét mutatták be Baranyi Réka vezetésével, míg a harmadik helyen a Lady Marmelade sikerdalt előadó, négy hajadon bőrébe bújó, Cseh Dóra vezette Wildcats csoport végzett a Bolyai-iskolából. A legjobb táncos díját Duale Jázmin, a legjobb egyéni előadói elismerést pedig Antal Barbara kapta. A breakes fiúk produkcióit külön értékelte a zsűri, itt a legjobb a Dynamic Blaze hattagú csapata lett a Móra-iskolából. A rendezvény végén Bakó Tünde főszervező virágcsokorral köszönte meg Majtényiné Nagy Ildikó dunaszigeti szülő munkáját, aki öt csoportot készített fel a show-ra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiltakoznak a betegek

Közel háromszáz tiltakozó aláírást juttattak el a napokban a páciensek Mosonmagyaróvár… Tovább olvasom