Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Gyerektűzoltók versenye Rajkán: lipóti és jánossomorjai siker - fotók, videó

Rajkán a sportpályán rendezték pénteken a Mosonmagyaróvár környéki önkéntes tűzoltó egyesületeinek gyermekkorú csapatai számára az éves tűzoltó versenyt. A rendezvényen 12 település 18 csapata vett részt.

A napsütéses délelőttön kismotorfecskendő-szerelést mutattak be időre a csapatok, valamint tűzoltó váltófutáson mérettek meg.

A tűzoltóversenyben a lányoknál az első Jánossomorja, a második Kimle, a harmadik Mosonszolnok lett; további sorrend: Dunakiliti, Hédervár és Darnózseli.

A fiúknál az első helyet Lipót szerezte meg, a második Mosonszolnoké, a harmadik Lébényé lett; további sorrend: Jánossomorja II., Kimle, Hédervár I., Dunakiliti, Hédervár II., Jánossomorja I. és Rajka.

Különdíjat kapott Oroszvár és Levél csapata. A Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség különdíját Mosonszolnok kapta. Peredi Károly emlékérmet idén Lipót vehette át. A Mosonmagyaróvári Hivatásos Városi Tűzoltóság parancsnoka különdíjjal köszönte meg a Rajkai Önkéntes Tűzoltó, Polgárőr és Természetőr Egyesületnek a verseny szervezését.

Fotók: nmgr
A Rajkai Önkéntes Tűzoltó, Polgárőr és Természetőr Egyesület ifj. Csiffári Zoltánnak és Rozs Eriknek emlékérmet adományozott.

A lányoknál 63,03 másodperccel Jánossomorja kismotorfecskendő-szerelése volt a legjobb, a váltófutás legjobbja 92,1 másodperccel szintén jánossomorjai csapat lett. A fiúknál a szerelést Mosonszolnok nyerte 51,21 másodperccel, a váltóban Lipót volt a legjobb, idejük 83,05 másodperc.

A YouTube-on HD minőségben is megtekinthető a videó

Olvasóink írták

  • 3. Jánosi 2011. május 21. 20:54
    „Valószínű arra gondolt, mi lehet az a "lipoit"! :))”
  • 2. HT 2011. május 21. 19:22
    „http://www.youtube.com/watch?v=YaDJ2nVMPgQ”
  • 1. birozsoltne 2011. május 21. 07:52
    „MIÉRT NEM TANULNAK MEG MÁR VÉGRE HELYESEN ÍRNI AZ ÚJSÁGÍRÓK?! LEGALÁBB A SZALAGCÍMEKBEN NE EJTSENEK HELYESÍRÁSI HIBÁKAT FOLYTON!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyire emlékezve találkoztak Mosonszentmiklóson

Mosonszentmiklóson az új iskolánkban találkoztak a minap tizenhetedszer a megyei Széchenyi-iskolák. Tovább olvasom