Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Gyerekgázolót keresnek

Mosonmagyaróvár - A zebrán gázolt el egy gyereket, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott egy ez idáig ismeretlen autós hétfőn este Mosonmagyaróváron, az Aranyossziget utcában. A kislány szerencsére csak könnyű sérüléseket szenvedett.
Három gyalogos próbált éppen átkelni az Aranyossziget utcán a zebrán az egykori bölcsőde közelében hétfőn este 6 óra előtt nem sokkal. A zebrán középen haladt egy 14 éves lány, amikor a neki jobbról érkező– vélhetően a Vilmosrév utcából kikanyarodó –, sötét színű, feltehetően Opel típusú személyautó elütötte. Az autót vezető férfi ezt követően segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A gyereket a mentők kórházba szállították, de szerencsére könnyebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

A rendőrség keresi a gázoló autóst, ezért várják egyrészt a sofőr jelentkezését, másrészt pedig mindazokét, akik látták a balesetet, illetve az adott időben a közelben tartózkodtak és esetleg bármit tudnak a személyautóról. Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon vagy telefonon a 215-433-as számon.

Olvasóink írták

 • 5. 13.István 2009. február 24. 19:00
  „Majd ha a rendőrnek olyan joga lesz elveszi a jogsit és meggyujtja és megmonja ÖREG NEKED NEM IS VOLT
  ÉS NEM LESZ !! Egy kicsit durva de az ilyenek áltában nemszoktak józanul a kormányhoz ülni .”
 • 4. ASHER 2009. február 19. 18:25
  „-moderálva-”
 • 3. rivotril2mg 2009. február 18. 11:54
  „őzikés ovodánál is csúcsidőben, van kb 2és fél méter hej 2 irányu forgalom részére, 30as tábla, beláthatatlan kanyar, meg hát ovoda mellett 2 méterrel azér csak nem megyek még 30al sem, de van egy pár bunkó aki legalább 50el eldönget, pedig mennyi kisgyereket sodort ott már el az autó és semmi reakció erre, minden ugy jó ahogy van. Csak egyszer kapjam el az egyiket, kiütöm a volán mögül aztán nem érdekel az a 1 év próbára bocsájtás vagy 10 nap közmunka.”
 • 2. Csepel-344 2009. február 18. 08:30
  „Objektív felelősség, a zebra és a gyalogos kiemelt védelme.....kedves hatóság van itt még potenciális bevételi forrás!
  Csak néhány delikvenst kellene "rendesen" megvágni, ez bizonyosan több tiszteletet generálna az autóstársadalom amúgy is elszállt fejében.”
 • 1. zotya975 2009. február 18. 08:12
  „Én már gondoltam rá, hogy veszek viperát, mert amikor megyek reggel a lányokkal suliba mindíg van jópár homo sapiens, aki akkor is áthajt a zebrán, ha már tele van gyerekkel, csak lát egy 2 méteres rést közöttük, ahol még át tud furakodni. Általában mindíg ugyanazok. Ilyenkor kéne laza mozdulattal kibacni a szélvédőjét a viperával. Ezek másból úgyse értenek. Persze engem megbüntetnének, őket nem. Vagy szerezni egy rossz biciklit, és amikor már középen vagyok, és a delikvens még elémvág, akkor szépen előreengedni a kerékpárt. De mivel az éremnek két oldala van, azt ís leírom, hogy nem látom be, ha egy szem gyalogos áll a zebra szélén, és még 2 kocsi aztán nem jön semmi, akkor miért nem tud még 5 másodpercet várni. Emberek tolerancia!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A képviselő eljutott a zsinagógafüstölésig

Rajka - "Össze kellene tépnünk (a költségvetést), beülni az autóba és a Kossuth utcai zsinagógát… Tovább olvasom