Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 21°C Még több cikk.

Golyóstollal fenyegette feleségét - kék hírek Mosonmagyaróvár és környékéről

Levélen egy nő segítségért kiabált, mivel ittas férje bántalmazni akarta. A járőrök a helyszínre siettek.

Golyóstollal fenyegette feleségét
 

Bejelentés érkezett a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Levélen egy nő segítségért kiabál, mivel ittas férje bántalmazni akarja. A járőrök a helyszínre siettek, ahol kiderült, hogy a férj ellen a Mosonmagyaróvári Városi Bíróság már korábban ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el, amit a győri börtönben töltött le és onnan néhány nappal korábban szabadult. Most pedig ismét összeszólalkoztak, majd a férj egy golyóstollal hadonászva megfenyegette feleségét, hogy kiszúrja a szemét. A férfi ellen ismét ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el.

Fiatalok kardokkal

Hangoskodó, garázdálkodó fiatalokról érkezett bejelentés a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ügyeletére a minap a kora hajnali órákban. A fiatalok még a bejelentő kertjébe is bementek. A kiérkező járőrök a környéket átvizsgálták és a Fülemüle utca egyik háza előtt az árokban négy fiatalembert találtak. A fiatalok láthatóan ittas állapotban voltak. Ellenőrzésük során mellettük az árokban egy szekercét, egy szamurájkardot, egy bozótvágó kést és egy egyenes kardot is találtak a járőrök. A közbiztonságra veszélyes eszközöket a rendőrök lefoglalták, a négy fiatalt pedig előállították.

Olvasóink írták

 • 10. hmm! 2010. szeptember 03. 21:16
  „Eggye rövidebb !!!l”
 • 9. Foglalt 2010. szeptember 03. 09:27
  „"Foglalt" felhasználó szeretett volna hozzászólást írni.Eszére hallgatott és törölte magát a nyilvántartásból.”
 • 8. juppiixy 2010. szeptember 02. 14:52
  „Igazságosnak előbb-utóbb sikerül, várjuk csak ki...”
 • 7. jat01 2010. szeptember 02. 11:58
  „Annyira nem értetek a dolgokhoz, hogy az már fáááááj. Csak az okoskodáshoz, de ahhoz nagyon. Történetesen elég tróger környéken lakok, és a sünökben nem bízok, de ennek ellenére azért ekkora baromságot még gondolat szintjén sem engedek el, hogy bevarrni őket emberölési kísérlet miatt. Kísérletről ugyanis akkor beszélünk, ha a szándékos bűncselekmény elkövetését már megkezdi az elkövető.
  Szóval ne keverjük a szezont a fazonnal. Maradjatok inkább a focinál, ahhoz tényleg mindenki ért!
  Az már más kérdés, hogy a cikkben szereplő eszközöket el kell kobozni tőlük, és felelősségre vonni őket az elkövetett bűncselekményért, adott esetben emberölés előkészületéért, ha az megállapítható (itt a szövegkörnyezetből kiindulva nem). De nem kísérletért!!! Ennyire erővel akinél van egy svájci bicska, amivel kétségtelenül lehet ölni, akkor mindenkit be kell varrni?? Csak gondolkozni kéne és nem dobálózni olyan kifejezésekkel amik marha jól hangzanak, de fogalmatok sincs arról, hogy mit kell alatta érteni.”
 • 6. INVEKTUS 2010. szeptember 01. 17:48
  „Ja :) a jokszabály egy vissza tarto erő de NEM véd meg semmitöl :))))))))))”
 • 5. INVEKTUS 2010. szeptember 01. 17:30
  „jat01
  :I
  ha majd a te családodat egyszer terorizálni fogják amit én nem kivánok
  és a kihivott bubostaxi csak ara jó hogy mitörtént meg tegyen feljelentést
  neked is megfog fordulni a fejedbe hogy inkább fizetsz bizonyos embereknek
  mint hogy rettegve élj
  a btk meg ugy szar ahogy VAN

  Hókuszpokának meg makszimálissan igazat adok
  mert igen igy kezdödik”
 • 4. jat01 2010. szeptember 01. 14:51
  „Már megint a sok okoskodó, akinek köze sincs a jogszabályokhoz, de osztják ezerrel... El kéne olvasni a Btk-t, meg egy picit talán érteni is kéne a joghoz, aztán nem kerülne sor ennyi baromság leírására, mert a végén még tényleg rivotrilt kell szednie az embernek...”
 • 3. Hókuszpóka 2010. szeptember 01. 13:11
  „A minap a házunk előtt láttam elbicajozni két 10-12 év körüli fiút, sörrel a kezükben. Igen, így kezdődik...”
 • 2. rivotril2mg 2010. szeptember 01. 12:47
  „ilyenekre kapásból ráhúznám az emberölési kísérletet,gondolom nem 8 évesek voltak,és tudták hogy az ami náluk van mire használható,és nem krumpli pucolásra,még jó hogy nem támadtak be vele senkit, bezárni őket a francba majd ott bent megmutathatják milyen kemények egyedül 14 éhes kancigánnyal szemben.”
 • 1. PiszkosFred 2010. szeptember 01. 00:38
  „Az alsó hírhez:rendes tolvaj szekercével, szamurájkardal, vagy bozótvágó késsel, netán egyenes kardal indul lopni,mit lehet tudni milyen tuskóval találják szembe magukat, majd embert faragnak belőle.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenöt bűncselekménnyel gyanúsítják a mosonmagyaróvári férfit

Összesen tizenöt különféle bűncselekménnyel gyanúsítja a rendőrség azt a mosonmagyaróvári fiatalembert, akivel szemben a nyomozást most zárták le. Tovább olvasom