Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Garázdaság lett az italozásból

Egy borozó két vendége ellen is garázdaság miatt indítottak eljárást a minap Mosonmagyaróváron. Egyikük vascsővel tört-zúzott, míg a másik a rendőröket is becsmérelte.
Az egyik helyi kocsmából érkezett bejelentés a minap a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ügyeletére, miután a borozóban egy ittas férfi vascsővel törni-zúzni kezdett és fenyegetőzött. A kialakult incidens miatt a talponálló vendégei között is puskaporossá vált a hangulat. A kiérkező járőrök megállapították, hogy a 32 éves helyi férfi már ittasan tért be a vendéglátóegységbe, ahol mind állapota, mind pedig a záróra miatt már nem kapott több alkoholt. Ezen bedühödve ütlegelni kezdte a borozó bejárati ajtaját. Eközben a bejárat ablaküvegét is kitörte. A férfi ellen garázdaság vétsége miatt indult eljárás.

A borozóban az intézkedés közben további veszekedőket is rendre kellett utasítani a rendőröknek. A hangoskodók egyike becsmérlő kijelentéseket is tett a járőrökre. Passzív magtartásával az orvosi vizsgálatnak is ellenállt. A 41 éves helyi férfi ellen garázdaság, becsületsértés és rendőri intézkedés akadályoztatása miatt is indult eljárás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kislányuk nevét őrzi az utca

Gyermekéről neveztette el a telkük előtt húzódó utcát egy házaspár Mosonmagyaróváron. Noha a… Tovább olvasom