Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Fúrót és fűrészt árult engedély nélkül Mosonmagyaróváron

Engedély nélküli árusítás miatt indult eljárás egy román állampolgár ellen, aki a Magyar utcán próbált a járókelőkre rásózni motoros fűrészeket és fúrógépeket.

Az egyébként meglehetősen gyenge minőségű hamisítványok az egyik világcég emblémájával voltak felcímkézve.

Olvasóink írták

 • 17. Boli 2010. április 13. 20:43
  „Egyébként ha ilyen aktív(???) a rendőrség, ajánlom mindenkinek, ha hasonló retek árusokat lát, mindannyiunk érdekében jelezze az "éber" rendőrségünknek! Egy csomó ilyen szutyi árus azért járja a környéket, hogy felderítse a házakat, lakásokat, ahová rövidesen "váratlan" látogatók érkeznek - ha kirámolják a lakásotokat ne csodálkozzatok! Felderítették! Megnézték, érdemes-e hozzátok betörni...”
 • 16. RickCartman 2010. április 07. 22:00
  „ma is dél körül, egy nagyra hízott, világoskék kinai dzsekis asszony árult ugyanott sétálgatva valamiket, kikerültem ismét, felőle fújt a szél....”
 • 15. Nővérke 2010. április 05. 20:42
  „Senki se csüggedjen! Biztos helyről tudom, hogy a "fűrészes banda" hamarosan átteszi székhelyét Lengyelországba!”
 • 14. csörcsil 2010. április 05. 17:29
  „Boli és Asztalos csak eggyetérteni lehet veletek.Ember szine FEHÉR!!!!!!!!!!!!!Mi meg dögöljünk bele a tisztességes munkánkba mert nekik is jut a mi adónkból.Tiszta haszon nem? Persze csak nekik.Majd hülye lenne dolgozni mikor bemegy az önkórmányzatba és nem is kell neki mondani semmit má kapja is a segélyt a ROHADÉK!A rendes embernek meg viszik a házát ha két hónapig nem tud fizetni mert nincs munkálya.Szemét egy ország ez!”
 • 13. Boli 2010. április 05. 12:01
  „asztalos: Te, meg én, utolérhetőek vagyunk, bejelentett munkával, telephellyel, adóval, TB-vel... A hatóságnak meg sokkal egyszerűbb minket izélgetni, mint az ilyen retkeket megtalálni. Bár azt nem értem, hogy ha én nap mint nap látom az utcán őket és ki tudom a legtöbbször kerülni is, a rendőrök miért nem látják az utcán embereket megállító és pofátlan népséget! Vagy nem akarják látni? Kényelmesebb elfordulni és tudomást sem venni róla ugye? Utána meg rinyálnak, nincs tekintélye a rendőrségnek... Miért lenne, amikor ilyen szutykokat sem tudnak eltakarítani! Amikor Mosonban a cigó csávó Mercédesze (ja, biztos az adózott jövedelméből vette!) ott áll a tilosban, a rendőr meg mellette igazoltatja a magyart... Majd közli is az igazoltatottal, hogy ne azzal foglalkozzon, miért áll a dikkmán a tilosban! Tudjuk, hogy sok a cigó spicli, de ennyire látványosan miért kell ez? Lehet, hogy más a hátrányos helyzetű Mosonban? APEH mikor volt utoljára a putri soron, a Merdzsósoknál? Nálunk rendszeresen... Csókoltatom őket is!”
 • 12. asztalos 2010. április 05. 11:32
  „Amíg mi magyarok adunk nekik lehetőséget, hogy itt lakjanak (albérlet), addig fognak minket zaklatni az utcán, és ránk sózni a szarjukat. És csak többen lesznek, ha látják, hogy van az a hülye aki meg is veszi amit árulnak. Csak a pozsonyi úton laknak egy háznál, kb 15-en. Se adózás, se bejelentett munka, semmi legális. Minket zaklatnak, és a jó magyar rendőrök, vámosok, a becsületesen dolgozó magyar embert üldözik az adóval, büntetésekkel. Ezen kellene már változtatni emberek.”
 • 11. invektus 2010. április 04. 13:09
  „Nem vágyok fáj gyululo de majd ez ügybe csak akkor fognak lépni határozottaban ha ezek a bovlik halált okoznak .

  vesszen a férgese !!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 10. hunter111 2010. április 04. 12:26
  „Az összeset össze kéne fogni fel egy platós Ifára a határon meg átrugdalni mindet.”
 • 9. atika3887 2010. április 04. 11:12
  „1.hozzászóló!Nem napok,hanem évek óta jelen vannak a városban.Tegnap megkérdeztem egy retket közülük,(aki láncfűrészt cipelt),hogy mi lesz vele,ha ellenőrzik?A válasz:már ellenőrizték,nem történt semmi...”
 • 8. Boli 2010. április 03. 21:06
  „Ha írásba adják, hogy "meglépnek", az nekem 300 Forintot is megér!”
 • 7. csörcsil 2010. április 03. 20:59
  „<moderálva> Én a tavalyi nyáron horgásztam egy bértavon amikor megszólított egy ..... román cigány,és egy kisbicskát ajánlott.Én persze visszautasítottam,de annyira erőszakos volt,hogy végül kialkudtam az ezer ft os bicskát 800 ft ra,de csak ezresem volt és erre azt mondta nem gond megyek egy kört és addig úgyis felváltja aztán vissza ad.Én gondoltam úgysem tud meglépni mert nem nagy a tó,de a kis rohadék lelépett,és mikor már észre vettem volt vagy 400m előnye csak kiabállni tudtam neki de hiába.Azért egy előnye van a dolognak.Azóta nem látta ott senki.Nekem megérte meg a többi MAGYAR embernek is.”
 • 6. Boli 2010. április 03. 18:10
  „1??? Ne máá... Ennyire vakok, vagy csak elfordulnak a rendőrök? Tele van nap, mint nap a város, hol plédet, hol késkészletet, hol "eredeti" parfümöt áruló kisebbséggel. Erőszakosak, pofátlanok és bunkók, mint a farönk. Amúgy tényleg nem értem, mi történt, hogy lecsapnak rájuk. Miért kellett egyébként eddig várni? Csak most kezdtek el zavarni valaki? Engem már rég irritálnak, de a rendőrséget egész eddig valamiért nem zavarta. Mi a gond? Jönnek a választások? Mosonban tessék kicsit keménykedni, nem a főút mellett a 60 éves, Suzukis nénikkel.”
 • 5. GD 2010. április 03. 15:05
  „Mondjuk ki nyíltan Sthil fürészt,vagyis annak látszó fürészt akartak árulni. Ez nem újdonság,egy szakadt Ford Escortal jár a csapat,2 csávó a fürészt árúlja,1-2 csaj meg a nevenincs bóvli ruhákat! Az utolsó tanyától a nagyobb városokig mindenhol felbukkannak. Garanciajegyet ne kérjen tőlük senki :))))”
 • 4. pidali 2010. április 03. 14:06
  „ütni verni a rohadékokat!”
 • 3. fortuna54 2010. április 03. 12:21
  „Patriot.Már hollandiában is megszokot,de utált vendégek.”
 • 2. Patriot 2010. április 03. 08:47
  „Ezekre a román cigókra miért nem csapnak le a vámosok?
  Hilti néven árulnak húsz fillért nemérő hulladékot. Ez nem bűncselekmény?”
 • 1. RickCartman 2010. április 02. 22:50
  „Nem csak ő, hanem két cigány asszony is ugyanezt teszi napok óta, a Jókai utcában sétálnak fel s alá. Árulják a Hiltit, mindegyik egyet-egyet (plusz még a pasinál is van?) Egyik különösen ocsmányul: nem csak megszólítja, hanem karon ragadja a szembejövőt, bizisten, ha velem teszi, belerúgok, de a másik oldalon történt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Migránsokat fogtak a határon: Holland igazolvánnyal érkezett a jamaicai férfi

Hegyeshalom - Jamaicai, afgán és koszovói állampolgárok próbáltak az elmúlt napokban illegálisan… Tovább olvasom