Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Fürdőbérlet a rászorulóknak

Mosonmagyaróvár - Háromszázezer forintért vásárolt a mosonmagyaróvári önkormányzat fürdőbérleteket, amiket a rászoruló nyugdíjasoknak és mozgáskorlátozottaknak adnak egészségi állapotuk javítása érdekében.
Mosonmagyaróvár önkormányzata az idei költségvetésben 300 ezer forintot tervezett speciális fürdőbelépők vásárlására. Ebből a keretből a közelmúltban vásároltak harminc ilyen belépőt, amit a Flexum Dolgozói Alapítvány további húsz bérlettel egészített ki. Ezek felhasználásáról a Mozgáskorlátozottak Mosonmagyaróvári Egyesületétől kértek és kaptak javaslatot. Az ajánlásukkal az önkormányzat maradéktalanul egyetértett. Az érintett húsz egyesületi tag számára dr. Nagy István alpolgármester adta át a minap a belépőket. A mozgáskorlátozottak összejövetelén megállapodtak abban is, hogy további öt, szintén az egyesület által kijelölt ember részesül ilyesfajta önkormányzati segítségben, s a szervezet is vásárol még három belépőt a tagjai számára.

A fennmaradó városi keretből az önkormányzat olyan mosonmagyaróvári nyugdíjasokat kíván támogatni, akik egészségi állapotuk szinten tartása, javítása érdekében eddig is igénybe vették a termál szolgáltatásait és rászorulnak a kiegészítésre. Az utalvánnyal a termál pénztárában átvehető bérlet 10 alkalommal biztosít ingyenes belépési lehetőséget. Mindazok pedig, akiknek hosszabb kezelésre, ellátásra van szükségük, a kórház rehabilitációs részlegén egészségügyi szolgáltatásként félévente kaphatnak beutalót. A bérlettel és a beutalóval együtt a rászoruló rokkantnyugdíjasok heti rendszerességgel látogathatják a termálfürdőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fafaragáshoz be kell érni

Bezenye - A fa a világ legszebb anyaga, ami a bölcsőtől a koporsóig elkísér minket – vallja… Tovább olvasom