Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Fülig érő szájjal nézte végig a műsort

Mosonmagyaróvár - Főként gyógyszervásárlásra fordítja a család annak a jótékonysági műsornak a bevételét, melyet szombaton R. Kárpáti Péter kezdeményezésére rendeztek hazai sztárok részvételével a mosonmagyaróvári Major Júlia megsegítésére.
Korábban beszámoltunk annak a jótékonysági műsornak a sikeréről, melyet a mosonmagyaróvári Major Júlia és családjának megsegítésére szerveztek. A gyermek- és felnőttgálaműsor bevételéből mintegy hétszázötvenezer forint gyűlt össze.

– Állandó stresszben élünk, szombaton végre ki tudtunk egy kicsit kapcsolódni, el tudtunk lazulni, el tudtuk felejteni arra a néhány órára a gondjainkat. Julcsi fülig érő mosollyal nézte végig mindkét műsort, a szájdoboló Jammalt utánozta hazafele az autóban – meséli Major Edith, a 15 éves lány édesanyja, akit meglepett a sztárok közvetlensége.

A jótékonysági esten: Julcsi kedvenc színésznőjével, Kiss Ramónával.
A jótékonysági esten: Julcsi kedvenc színésznőjével, Kiss Ramónával.

Az anyuka hálával szólt R. Kárpáti Péter, a műsor szereplői – akik orvost és különféle gyógymódokat is ajánlottak –, de a városvezetők hozzáállásáról is, és köszönetét fejezte ki azoknak is, akik a műsor megtekintésével anyagilag támogatták őket. A családot személyesen otthonában meglátogatta a Barátok közt Berényi Andrása és Szabó Miklós polgármester is meglepte ajándékkal a beteg kislányt. Az édesanya elmondta: a gálaműsorok bevételéből származó összeget főként gyógyszervásárlásra fordítják. A kislány szülei ugyanis havonta 25–30 ezer forintot költenek a különféle fájdalomcsillapítókra, vitaminokra és immunerősítőkre. Julcsi édesapja egy olyan mosonmagyaróvári vállalatnál alkalmazott, mely a válság következtében áttért a heti négynapos munkahétre, míg az édesanyja tavaly április óta – amióta a kislány elveszítette egyik lábát – nem tudott dolgozni. Mint mondja, szívesen végezne otthon valamilyen munkát.

Julcsit Budapesten kiváló orvosok kezelik. A család legközelebb csütörtökön utazik a fővárosba, akkor kiderül az is, hogy mi okozta többek közt hallása elvesztését.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezer makettező Európa legnagyobb versenyén

Mosonmagyaróvár - Huszonöt országból mintegy ezerötszáz makettet várnak a hétvégén Mosonmagyaróvárra… Tovább olvasom