Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Friss Fesztivál: Ocho Macho, Mystery Gang, Kordáék és gasztronómiai kalandozás

Idén egy nappal hosszabb lesz a Szigetközi Friss Fesztivál: június 6-9 között rendezik a mosonmagyaróvári Wittmann parkban.


Jót adni! Ez a Szigetközi Friss Fesztivál idei mottója, amelynek szellemében a család minden tagja találhat ízlésének megfelelő zenei és gasztronómiai fogást. Az idei évben kihasználva a Pünkösd adta lehetőségeket, négy naposra bővült a mosonmagyaróvári fesztivál.

Június 6-9 között immár harmadik alkalommal csapnak a húrok közé jobbnál jobb fellépők, hogy zenével töltsék meg a Wittmann parkot. Az ingyenes rendezvény fellépői idén is több, különböző műfajt képviselnek, így az elektronikus, a rock, pop, a klasszikusabb és népzenei dallamok is teret kapnak.

A garantált szórakozás többek között olyan neveknek köszönhető, mint az Ocho Macho, a Compact Disco, a Mystery Gang, a ByTheWay, Szabó Balázs Bandája, Boban&Marko Markovics Orkestar, Varga Miklós és a Band, Korda György és Balázs Klári. A fellépők között mosonmagyaróvári előadók is szép számmal képviseltetik magukat, nem csak zenei műfajban.

Táncművészek, gyermekeknek szóló előadások és foglalkozások mellett a pünkösdi hagyományőrzés is helyet kap és természetesen idén is hangsúlyos a fesztivál gasztronómiai jellege.

Az AQUA Szolgáltató Kft. által palackozott Szigetközi Friss Víz elismertsége egyre szélesebb körű. Különösen népszerű lett borkóstolók kellékeként, de összetétele miatt egyre többen választják mindennapi fogyasztásra is. A tudatos vízfogyasztás szorgalmazása nem titkolt célja a rendezvénynek, ezért kapnak évről évre egyre erősebb szerepet a kulináris programok is.

Idén ennek keretében ismét három konyha – magyar, szlovák és osztrák – legjava várja minden nap a fesztiválozókat. Helyi termelők portékáiból és az ország legjobb boraiból válogathat mindenki kedvére.

Részletes program, egyéb infók itt >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamionnal ütközött az autó: súlyos baleset Levélnél az M15-ösön - fotók

A kedd reggeli balesetben hárman sérültek meg. Feloldották az útzárat, újraindult a forgalom. Tovább olvasom