Kisalföld logö

2016. 10. 22. szombat - Előd 4°C | 13°C

Fórumok az utcaátnevezésekről

Mosonmagyaróvár - Lakossági fórumra várják mindazokat, akik érintettek a tervezett utcaátnevezésekben.
Mosonmagyaróvár önkormányzata még az elmúlt évben határozott arról, hogy a közterület-elnevezések felülvizsgálatára és megváltoztatására munkacsoportot hoz létre. A munkacsoport áttekintette a közterület-elnevezéseket, s javaslatát az igazgatási és ügyrendi bizottság elé tárta. Az utcák átnevezésével kapcsolatban a döntést a képviselő-testület fogja meghozni a bizottság javaslata alapján.

A közterületek átnevezése esetén az önkormányzat szervezeti és működési szabályzata szerint kötelező lakossági fórumot tartani.

Az Április 4. utca átnevezéséről október 9-én délután 5 órakor a Fekete-iskola ipartelepi tagintézményében (Alkotmány u. 8.); a Ságvári Endre utca átnevezéséről október 12-én délután 5 órakor a Dobos büfében (Kossuth Lajos utca 68.); a Schönherz Zoltán utca átnevezéséről október 15-én délután 5 órakor a Haller-iskolában; a Frankel Leó-lakótelep, Engels Frigyes és Bardócz Béla utcák átnevezéséről október 16-án délután 5 órakor a Móra-iskolában; a Petz György és a Sallai Imre utcák átnevezéséről október 16-án délután 4 órakor a polgármesteri hivatal nagytermében tartanak lakossági fórumot.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Süllyed a talajvízszint, reped a templom

Kisbodak - „A hágai tárgyalás előtt azt kérték, írjuk össze a Duna elterléséből fakadó… Tovább olvasom