Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Folyóba ugrott és eltűnt

Eltűnés miatt folytat eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság annak a középkorú férfinek az ügyében, aki vasárnap éjszaka Dunasziget-Cikolánál ugrott a folyóba, hogy ússzon egyet, de azóta sem adott életjelet magáról.

Három férfi ült le a vízpartra beszélgetni vasárnap éjjel Cikolaszigetnél. Kis idő elteltével egyikük felállt, bement a vízbe és úszni kezdett. Társai a partról kiabáltak utána, hogy jöjjön ki, mert úszni ugyan tudott, de a helyi viszonyokat nem ismeri és teljesen sötét is volt.

A férfi – aki egyébként a Balaton mellől érkezett a Szigetközbe – nem válaszolt a többieknek, csak tovább úszott. Társai még egy darabig – amíg a terepviszonyok engedték – követték a part mentén és próbálták kicsalogatni, ám egy idő után már nem tudtak továbbmenni. A férfi azóta sem adott életjelet magáról. Társai bejelentése alapján a mosonmagyaróvári tűzoltók még éjszaka a férfi keresésére indultak, ám nem jártak sikerrel. A kutatásba tegnap a rendőrök is bekapcsolódtak, ám lapzártánkig hiába keresték.

Méhes Ákos

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázz, gyerekek!

Baleset-megelőzési napnak adott otthont nemrégiben a hédervári Timaffy László Pedagógiai Központ. Tovább olvasom