Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Flesch Táncfesztivál: táncosok jelentkezését várják

A versenyzők A és B kategóriában indulhatnak, ezzel a rendezők azt szeretnénk elérni, hogy az országos, európai- és világversenyeken induló csapatok mind nagyobb számban emeljék a verseny színvonalát, de azok is teret kapjanak, akik hetente egy- két alkalommal tudnak csak edzeni, illetve önállóan készülnek a versenyre.

Mindkét kategóriában korcsoportonként (alsó tagozatos korosztály: 11 éves korig, felső tagozatos korosztály: 15 éves korig, középiskolás és felnőtt korosztály) és létszám szerint (szóló; duó/pár, csoport: 3-10 fő; formáció: 11 főtől) lehet jelentkezni.

A kategória: mindazok számára, akik nemcsak ezen a versenyen bizonyítanak, hanem folyamatosan részt vesznek valamely táncszövetség munkájában, évente akár többször is versenyekre utaznak (pl. Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség, Magyar Látványtánc Sportszövetség, Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége, stb.)

B kategória:
mindazok számára, akik tanfolyami keretek között, vagy egyénileg készülnek, pontszerző, illetve kvalifikációs versenyeken nem indulnak.

Képünk illusztráció. A fotón: Dance Obsession Crew
Képünk illusztráció. A fotón: Dance Obsession Crew

A fesztiválon a szakmai zsűri (tagjai: Boros Ágnes Tünde a kapuvári Diamant- Génius Tánciskola igazgatója, a Magyar Látványtánc Sportszövetség elnöke, Gellért Tünde nívódíjas táncpedagógus, a győri Grácia Művészeti Intézet igazgatója, Király Anita szakíró- táncművész- koreográfus, nemzetközi pontozóbíró, Vér Hajnalka táncpedagógus- rock and roll edző- nemzetközi pontozóbíró, Szomorú Gábor- 1984 óta break táncos, több európa- és világbajnoki cím tulajdonosa, edző és Tóth Tibor táncos, táncoktató) korcsoportonként és létszám kategóriánként I.- II.- III. díjat, ezen kívül a „legjobb táncos", a „legjobb előadás" és az „Az év reménysége" díjat adhatja ki. A közönségdíj a belépőjeggyel rendelkező nézők szavazatai alapján kerül kiadásra.

Az érdeklődők április 7-ig jelentkezhetnek.
A fesztivállal kapcsolatos bármely kérdésben Bakó Tündétől kérhetnek tájékoztatást (Tel.:96/ 215-915, 579-707, vagy +36- 30-419-48-20, e-mail: bako.tunde@fkkk.hu)
A részletes versenykiírást az intézmény honlapján: www.fkkk.hu olvashatják.

A táncfesztivál elődöntőjére április 13-án 10 órától, a döntőre április 27-én 14 órától kerül sor a Flesch Károly Kulturális Központ színháztermében, ahová várják mindazokat, akik egy színvonalas és látványos program részesei szeretnének lenni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ajánlatok álláskeresőknek

A munkaügyi központ mosonmagyaróvári kirendeltségének állásajánlatai. Tovább olvasom