Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Fizetés nélkül hajtott el a szlovák autós egy mosonmagyaróvári kúttól - fotó

A skodás még a kútkezelőt is félretolta autójával.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 19 éves szlovák állampolgár ellen, aki december 7-én 14 óra 30 perc körüli időben egy helyi benzinkútról fizetés nélkül elhajtott - tájékoztatta portálunkat a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított Skoda típusú járművébe tankolt, majd visszaült kocsijába és tartozásának kiegyenlítése nélkül akarta a töltőállomás területét elhagyni. A kútkezelő észlelve a történteket, a még mozgásban nem lévő autó elé állt, azzal a szándékkal, hogy az elkövető ne tudja a helyszínt elhagyni.A sofőr hátramenetbe kapcsolt, fél métert tolatott, majd hirtelen előre menetbe indult és a személygépkocsi előtt 8-9 métert tolta a sértettet, aki egyensúlyát elvesztve az aszfaltra zuhant.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


A tolvaj a helyszínről nagy sebességgel akart távozni, de a parkolóból kivezető szakaszon kanyarodásakor nekihajtott egy szabályosan közlekedő gépkocsinak, majd a füves útpadkára csúszott, ahol egy tájékoztatást adó táblának ütközött.


A baleset okozója járművéből kiszállt és megpróbált gyalog távozni, azonban a környéken tartózkodók feltartóztatták.

A külföldit a kiérkező egyenruhások megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és az utóbbi hetekben több esetben követett el a benzinkútról fizetés nélküli elhajtást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halásziban lángolt egy melléképület - Nincs sérült

A tűzoltók egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat hétfőn reggel. Tovább olvasom