Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Fiatalokat raboltak ki Mosonmagyaróváron egy szórakozóhelyen

Öt rendbeli rablás bűntettével gyanúsítja a rendőrség azt a két fiatalembert, akik egy szórakozóhelyen öt tizenévestől követeltek pénzt. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.
Az egyik Barátság utcai szórakozóhelyen múlatta az időt egy tizenévesekből álló öt fős társaság a hajnali órákban, amikor oda lépett hozzájuk két fiatalember és értékeiket követelték tőlük, ellenkező esetben verést helyeztek kilátásba.

A fenyegetésre ketten át is adtak kisebb pénzösszeget a támadóknak, ám többiek közben értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható két mosonmagyaróvári fiatalembert. A 22 éves M. Róbert és a 19 éves L. László ellen öt rendbeli rablás bűntette gyanújával indult nyomozás. M. Róbert egyébként tavaly kedvezménnyel szabadult egy korábbi büntetéséből, amit garázda jellegű erőszakos cselekményekért kapott.

A kihallgatás során az elkövetők arra hivatkoztak, hogy egy kábítószer vásárlási ügyletből fakadó tartozás volt a pénzkövetelés alapja. A nyomozás eddigi adatai alapján azonban ezt a rendőrség kizárta, a két gyanúsítottnál viszont felmerült a kábítószer fogyasztás gyanúja. A két fiatalembert a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

A rendőrök várják mindazok jelentkezését, akik esetleg látták a bűncselekményt, vagy akiktől korábban hasonló módszerrel követelt pénzt M. Róbert. Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 215-957-es, illetve 107-es számon. A bejelentők adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

Olvasóink írták

 • 15. nemazért 2012. január 02. 10:29
  „Lone_wolf.. !Igazad van,mi is eljártunk ilyen idős korunkban szórakozni!De,nem tudtuk magunkat segg részegre inni,mert nem engedték a vendéglátósok,nem úgy mint most!Nézz végig a városon hétvégente,mennyi fiatal járja az utcákat részegen.Vajon ki szolgálja ki őket mindenféle tiltás ellenére??A mai srácok kezében nem a barátnőjük keze van,hanem pálinkás,pezsgős,vagy borosüveg és úgy sétálnak!
  A rablóknak sok szilvesztert kívánok a sitten!”
 • 14. KoPi 2011. december 28. 08:15
  „Érdekes, hogy az ilyen bűnözőknek mindig vannak személyiségi jogaik, például a nevüket nem írják ki. Pedig a társadalom védelme érdekében nem csak a nevüket kellene kiírni, hanem a fényképüket is meg kellene jelentetni!”
 • 13. Losba 2011. december 22. 15:42
  „10.
  csatlakozok, sok balhéja volt már, megérne neki egy komolyabb büntetés..”
 • 12. Lone_wolf.. 2011. december 21. 23:23
  „Te nem mentél el ennyi idősen ? Nem szolgáltak ki?Szülői felügyelet? Na ne röhögtess!Ebben a korban a legégőbb a szülökel mutatkozni.Volt fiatal korod?
  A fenyegetőző okosfiuknak meg természetesen sitten a helyük.”
 • 11. fityesz 2011. december 21. 19:15
  „Lívia66 megkövetlek.A rablással természetesen nem értek egyet.De! Hajnalban 14-16 évesek szórakoznak szülői felügyelet nélkül,az sem megengedett.Persze a szórakozóhelyen kiszolgálják őket (első az anyagi haszonszerzés),de épp ily fiatalok vannak leginkább kitéve a bűnözők kénye-kedvének.Esti mese után már ágyban lenne a helyük - nem a bűnözők között.”
 • 10. Abdullahx 2011. december 21. 17:43
  „Az hogy rablás nem történt,gondolom nem a drága testvéreden múlott,hanem az idejébe kiérkező rendőrökön. Gondolom előzőleg is jogtalanul volt büntetve...nevetséges. Az ilyennek,aki fiatalokat terrorizál,hogy pénzhez jusson,vagy rohadt gyorsan el kéne mennie dolgozni,vagy beülni a villamosszékbe. Kívánok hosszú években gazdag börtönbüntetést.”
 • 9. lacus888 2011. december 21. 16:58
  „Kedves hozzászólók! M.Krisztián vagyok M.Róbert testvére.... Azt sem tudjátok h mi volt ott aznap este és a semmit hajtjátok ..........Ha ismernétek tudnátok h rablás ott nem történt !!!!!! És aki börtönt kiván nekik annak én is tiszta szivemből olyan laza huszonöt évet h megtudja ,miről is beszéll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem jo dolog másnak rosszat kivánni !!!!!!”
 • 8. Csetneky 2011. december 21. 10:53
  „Az esetből két tanulság vonható le. Ez egyik, hogy az ilyeneket érdemes kedvezménnyel kiengedni, a másik, hogy a kábítószer remek dolog.

  Egyébként nem lehettek túl idősek a sértettek, mert ha visszagondolok 18 éves koromra, öten vagyunk és ketten belénk kötnek, nem értesítettük volna a rendőrséget. Esetleg mások a kettőnek a rohammentőt.”
 • 7. kildi 2011. december 21. 08:46
  „Lívia66-nak igazat adok. A cikk témája nem az, hogy hány éves fiatalok szórakoztak hajnalban (a tizenéves lehet: 17, 18, 19), hanem hogy kirabolták őket!”
 • 6. Contar 2011. december 21. 08:28
  „Barátság utcai szórakozóhely? Csak nem a tekéző van újra nyitva?”
 • 5. Lívia66 2011. december 21. 00:16
  „"A két fiatalembert a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat." Leesett figyesz! :))”
 • 4. Lívia66 2011. december 20. 23:53
  „fityesz. Az én 66-om, 45 évet takar, de a te ? jeled mit akar mondani? Lehet rébuszokban is beszélni, de elárulod a hozzászólásod lényegét??? :) Komolyan érdekelne, sötétíts fel légyszives. :)”
 • 3. fityesz 2011. december 20. 21:27
  „Lívia a 66-oddal nehezen érted a kérdést,de még fejlődhetsz.”
 • 2. Lívia66 2011. december 20. 20:30
  „fityesz. Ne már , hogy a fiatalok életkora a legfontosabb mozzanat az ügyben, ami számodra fontos??? Biztos nem 15 évesek voltak, mert akkor nem lett volna annyi eszük, hogy értesítsék a rendőrséget.... :(”
 • 1. fityesz 2011. december 20. 19:01
  „A fiatalok ? évesek voltak hajnalban?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyi ünnepvárás

A községben advent első vasárnapján a Dunakiliti Agrár Zrt. – immár hagyományosan – a… Tovább olvasom