Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Fiatal rablópárost ítélt el a bíróság

Élettársakat ítélt el a városi bíróság, akik loptak és raboltak tavaly nyáron Mosonmagyaróváron.
Élettársakat ítélt el nemrégiben a városi bíróság, akik loptak és raboltak tavaly nyáron Mosonmagyaróváron.

A huszonhat éves K. J. és élettársa, a húszéves B. I. tíz vagyon elleni bűncselekményt követtek el. Többek közt az óvári temetőben táskákat – benne pénztárcával – loptak el, személyautók ablakait törték be s vittek el értékeket. Családi házak nyitott ablakain másztak be, sőt, K. J. saját nagyanyja házába is behatolt élettársával, ahonnan pénzt raboltak.

A legsúlyosabb cselekményt tavaly szeptemberben követték el. A Mofém-gyár melletti kavicsos úton megállítottak egy kerékpárral közlekedő férfit, aki épp munkabérével indult hazafelé. K. J. a földre lökte, miután a sértett a pénzét nem adta át neki. Leszorították, nem engedték felkelni, majd B. I. kivett a zsebéből negyvenezer forintot.

A Mosonmagyaróvári Városi Bíróság a vádlottakat rablás és más bűncselekmények miatt ítélte el. Jogerősen K. J. 2 év és 10 hónap fegyházbüntetést kapott, míg B. I.-t – négy évre felfüggesztve – kétévi börtönre ítélte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költségvetés és bér nélkül

Csúszik a költségvetés kidolgozása, emiatt felfüggesztették az állami normatíva folyósítását Ásványrárónak. A köztisztviselők és közalkalmazottak, a hivatal dolgozói és a pedagógusok áprilisi bérét  talán a belügyminisztériumi gyorssegély finanszírozhatja. A polgármester elzárkózik a nyilvánosságtól, így nem tudni, miért nem fogadták el  a falu költségvetését. Tovább olvasom