Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Fergeteges küzdelem

Idén a mosonmagyaróvári Őzikés Óvoda vállalta a hagyományos városi óvodássportnap megszervezését. A rendezvénynek az egyetemi sportcsarnok adott otthont szombaton délelőtt.
Rajt előtt: Az izgatott gyerekek és óvónők egyaránt kitettek magukért. A győzelmet közösen ünnepelték meg.
A város intézményeinek csapatait lelkes közönség biztatta, a lelátók zászlókat lobogtató, tapsoló, gyermekeikért izguló szülőkkel, hozzátartozókkal és érdeklődőkkel teltek meg. A sporteseményt a rendezvény fővédnöke, Stipkovits Pál polgármester nyitotta meg.
A kicsikre idén is játékos, ügyességet, gyorsaságot és kitartást kívánó sorversenyek vártak. A félórás versengésben előkerült a gördeszka, a henger, aztán így húsvét előtt jöttek a répákat szedő nyuszik, no meg a labdák és karikák is. A színvonalas rendezvényen kilenc csapat mérkőzött meg egymással, melyek a két Kékcinkéből, a Hildegard, a Lurkóvár, az Őzikés, az Osztemayer, a Bóbita, a Vackor és a Majoroki Óvodákból kerültek ki.
Az idei verseny legjobbjának az Őzikés Óvoda bizonyult. Második helyen a Majoroki, a harmadikon a Frankel Leó utcai Kékcinke kicsinyei végeztek. A gyermekek örömmel fogyasztották el az eredményhirdetés után a szponzorok által felajánlott gyümölcsöt, csokoládét és ivóleveket, de örültek a nyereményként kapott sportszereknek is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvkiállítás

A Huszár Gál Városi Könyvtárban Mosonmagyaróvárott könyvkiállítás nyílt „ A lektűr 150 éve… Tovább olvasom