Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Fenyő Miklóssal a mosonmagyaróvári mentőkért

A Szent Kristóf Mentőalapítvány második alkalommal szervez jótékonysági retro bulit, melynek bevételéből a Mosonmagyaróvári Mentőállomásnak vásárolnak mentőfelszereléseket.
Az alapítvány a tavalyi jótékonysági buliból befolyt, körülbelül egymillió forintnyi összegből a Mosonmagyaróvári Mentőállomásnak vásárolt mentőfelszereléseket és orvosi műszereket, ez a cél idén sem változott.


Az idei bulinak ismét a Riviéra Bacardi Beach ad helyet, a rendezvény sztárvendége Fenyő Miklós lesz. A jó hangulatról a lemezjátszók mögött a '80-as '90-es évek legjobb zenéivel Mityó gondoskodik.

Belépőjegyek és támogatójegyek a helyszínen 22 órától 1500 forintos vételáron válthatók, vagy elővételben a városközponti Bacardi Club-ban.

Olvasóink írták

 • 6. pancser 2012. június 17. 14:19
  „A világon mindenütt gyűjtenek jótékonysági célra. De most valamiért a polgármesterre hegyezik a ceruzájukat néhányan a dicsérendő rendezvény kapcsán, sejthető milyen körökből. Elvárásaik szerint a képviselőnek csodatévő szentnek kéne lenni, ilyen azonban a másik oldalon sem terem. Egy város nem függetlenedhet az ország anyagi helyzetétől, gombot sem nyomhat csak úgy össze vissza az ember. Amúgy ez a város mégis csak más mint a többi magyar kisváros méghozzá pozitív értelemben. Nincsen olyan kijárata, bejárata a városnak, ahol ne lennének építkezések. A bulik egymást érik és mindenre van közönség, pedig az pénzbe kerül. Tudomásom szerint a város sok pénzt áldoz az egészségügyre és még sok másra, olyan dolgok ezek, amelyről csak álmodnak kissé keletebbre hasonló nagyságú településeken. Lehetne jobb? Persze hogy lehetne, de mocskolódni egy jótékonysági parti kapcsán illetlenség, póriasabban mondva b*ság!”
 • 5. abszurdisztán 2012. június 15. 11:10
  „Kezembe került a Fidesz 2010-es kampányhirdetése, hatalmas Nagy István fejjel. Nézzük,mit ígért a képviselő úr :idézek szó szerint:" Nem a megszorítás,hanem a munkahelyteremtés jelentheti a kiutat a válságból.Az MSZP kormány az elmúlt 8 évben csak a szavak szintjén támogatta a munkahelyteremtést, mi az elkövetkező 10 évben egymillió új munkahelyet teremtünk.Adót csökkentünk és megőrizzük a nyugdíjak értékét ". hamarosan eljön a számadás ideje.... elég volt a hazugságokból !!!”
 • 4. ad_flexum 2012. június 13. 21:45
  „Tisztelt előttem szólók!
  Politikától és párt(ok)tól teljesen független egészségügyi dolgozó vagyok. Kétségtelen, hogy a rendszerváltás óta eltelt több mint két évtized alatt kormánypártok jöttek és mentek. Mindegyik tett ezt-azt, de mi, a "kisemberek" úgy érezzük, hogy ettől nekünk nem lett jobb vagy könnyebb, sőt egyre rosszabb és nehezebb. Mondhatnak bármit GDP-ről, életszínvonalról, fizetésekről, adócsökkentésről, átlagbérekről, mi a saját bőrünkön érezzük, hogy ez kamu.
  Az egészségügyi intézmények is egyre jobban ellehetetlenülnek, legyen szó kórházról, mentőkről, akármiről. Ez is közismert és valós tény.
  DE! Van valami, amit ezek szerint kevesen tudnak. Dr. Nagy István polgármester úr megalakulása óta kuratóriumi tagja a Szent Kristóf Mosonmagyaróvár és Kistérsége Közhasznú Mentőalapítványnak - vagy rövidebben Szent Kristóf Mentőalapítványnak - és tevékenyen részt is vesz az Alapítvány életében! Ha tetszik az előttem szólóknak, ha nem, Ő bizony lobbizik értünk. Így mi, a Mosonmagyaróvári Mentőállomás dolgozói, illetve a Mentőalapítványon keresztül az ellátási körzetünkben élő kb. 75.000 ember (aki ugye mind potenciális "páciensnek" tekinthető mentőellátás szempontjából) csak köszönhetünk neki! Ahogyan városunk előző polgármesterének is, hiszen a két éve átadott új mentőállomásunk is jelentős önkormányzati támogatással épülhetett meg. Ők ugye megközelítően sincsenek egy "pártzászló" alatt, mégis mindketten tesznek, tettek értünk.
  Csak azért írtam ezt le, hogy aki nem lát a "színfalak" mögé az is tisztában legyen vele, hogy olyan ügyben köpköd és mocskolódik, amiről nem ismer pontos tényeket.
  Egyébként mentőalapítványa sok mentőállomásnak és mentőszervezetnek van Magyarországon, pedig ott más a polgármester nem Dr. Nagy István........”
 • 3. abszurdisztán 2012. június 13. 18:03
  „Egyáltalán : számoljon már be Nagy István képviselő úr a parlamentben végzett munkájáról.Itt nem a gombnyomogatásra gondolok.Mikor hallottátok a hangját ? Mikor lobbizott az itteniekért ? Hol vannak pártjának ígéretei ? A Fidesz hazudott a választóknak : azt ígérte,hogy az országot kivezeti a válságból - méghozzá megszorítások nélkül ! Munkahelyeket, virágzó gazdaságot, szociális biztonságot ígért . Adjon számot minderről Nagy István a választóknak.”
 • 2. Losba 2012. június 13. 16:34
  „1.
  ..mert hazudnak, hazudnak....”
 • 1. Griffin 2012. június 13. 12:24
  „ez egy nagyon szomorú hír...
  úgy kell összekalapozni a pénzt a mentősök felszerelésére?
  hol van a beígért egészségügyi reform, kedves képviselő/polgármester úr, amit pártja hazudott a választási győzelem előtt?
  de legfőképpen: hol pénz?
  Simicska?
  (a hozzászólásokban kérem mellőzni az elmúttnyócévezést, lejárt duma, mint a szilveszteri papírtrombita május elsején)
  hol pénz az egészségügyből?
  az oktatásból?
  a nyugdíjrendszerből?
  egy része államadósság csökkentésre (hiszem, ha látom, akkor miért növekedett az elmúttkétévben???) másik része tőzsdén huss, többi haverok zsebében
  ezért kell a pógároknak adakozniuk, hogy legyen mentő, ha szükség van rá?
  szomorú, szomorú, nagyon szomorú hír....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évadzáró nagykoncert Hegyeshalomban

A nagykoncert alkalmából megtelt evangélikus templomban Hegyeshalom minden kórusa ízelítőt adott… Tovább olvasom