Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Feng Ya Ou hajszálnyira az X-Faktor döntőjétől

˝Amiért jöttünk, már elértük: megismertek, sokan megszerettek minket. Ha nyernénk, az hab lenne a tortán˝ – árulta el érdeklődésünkre a ByTheWay csapatot erősítő Feng Ya Ou. A top 4-ben küzdhetnek hétvégén a döntőbe jutásért.

Az X-Faktor eddigi legjobb együtteseként konferálta fel múlt szombaton Szikora Róbert mentoráltjait, a ByTheWay tagjait: Patocska Olivért, Szikszai Pétert, Vavra Bencét és Feng Ya Ou-t (akinek családja Mosonmagyaróváron él). A fiúk valóban nem okoztak csalódást, miután korábbi kiesésük után Bozsek Márk helyét mégis átvehették. Most a Lady Marmelade és az LGT Embertelen dal című nótájával mindenesetre kiérdemelték a top 4-ben való szereplést. Folyamatosan gyarapodik rajongótáboruk is, mára a legnagyobb közösségi portálon közel harminchatezren kedvelik őket.

– Azután, hogy visszakerültünk, nagyon megerősödtünk. Még keményebben dolgozunk és olyan motiváltak vagyunk, mint talán még soha. Általában ilyenkorra már mindenki kimerül kicsit, de mi szerintem soha nem voltunk még ilyen erősek. Az biztos, hogy ez a hét lesz a legkeményebb – kezdte beszélgetésünket Feng Ya Ou.

– Amiben mások vagyunk talán, mint az eddigi együttesek, hogy tudatosan egy csapatként jöttünk ide és senki sem gondolt szólóéneklésre, kiragyogásra. Ennek tudatában álltunk neki a versenynek. Közös az érdek, közös a cél, mindent ennek megfelelően csinálunk – vélekedett a tehetséges fiatalember.

A ByTheWay az LGT Embertelen dal című nótájával szerepelt az X-Faktor színpadán. Fotó: Bársony Bence
A ByTheWay az LGT Embertelen dal című nótájával szerepelt az X-Faktor színpadán. Fotó: Bársony Bence

A döntő küszöbén adódik a kérdés, eljátszottak-e már a gondolattal, hogy csapatként meg is nyerhetik a tehetségkutatót?

– Nem vagyunk álmodozó típusok, a földön járunk. Reálisan gondolkodunk. Elsőként magunknak szeretnénk megfelelni. Úgy gondolom, az, hogy hónapok óta keményen dolgozunk és ezáltal itt lehetünk, már eleve óriási dolog – kaptuk a választ.

Feng Ya Ou arról is beszélt, hogy jó a viszonyuk a mentorokkal. Ugyanakkor most már tényleg mindenki nyerni akar. Így Szikora Róbert is. Ezért megtesz mindent, hogy ott állhassanak a fiúk a döntőben. Az R-Go frontembere és a ByTheWay között egyébként remekül megy a közös munka, rengeteg hasznos tanácsot kapnak a fiatalok.

– Most, hogy a négyben vagyunk, sokkal keményebben dolgozunk. Hiszen most hétvégén az a tét, hogy ki jut be a végső döntőbe. Az biztos, hogy az egyik legnehezebb dalunkat próbáljuk most – számolt be a hét teendőiről a kínai származású fiú.

Vasárnap gyújtottuk meg az első adventi gyertyát. Vajon a fiúk mennyire tudnak ráhangolódni az ünnepre teendőik mellett?

– A szüleink megteszik most helyettünk az ünnepi előkészületeket. Persze eszünkbe jut, mit veszünk majd, milyen jó lesz otthon és várjuk az ünnepeket. De sajnos ettől nem jut több időnk ezzel foglalkozni. Az adventi időszak beköszöntét is úgy érezzük, hogy jártunkban-keltünkben észrevettük a karácsonyfákat az üzletekben, a tereken. Bár most teljes gőzzel az X-Faktorra koncentrálunk, mindannyian várjuk már az ünnepi időszakot – tette hozzá Feng Ya Ou.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Néha a hímzőfonalat, néha a nyelvét öltögeti˝

A hegyeshalmi kézimunkaklub falvédő-kiállítása nyitotta meg Hegyeshalomban a karácsonyváró rendezvénysorozatot. Pittmann Zsófi kortárs művész hímzett képei is megtekinthetők. Tovább olvasom