Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Felújítás az okmányirodában

Mosonmagyaróvár - Az állandó igénybevétel miatt mára igencsak leromlott állapotba került mosonmagyaróvári okmányiroda széles körű felújítását kezdik július 7-én, hétfőn. A munkálatok várhatóan három héten át tartanak majd.
Az okmányiroda felújítása keretében kicserélik az elektromos vezetékeket, a burkolatot, és kifestik az egyes helyiségeket. E feladatok közül amit csak lehet, a szakemberek az éjszakai órákban végeznek el, s tevékenységük ütemezését folyamatosan egyeztetik az okmányiroda feladataival.

A munkálatok miatt július 7-től 25-ig megváltozik az okmányiroda ügyfélfogadási rendje. Ebben az időszakban a közlekedési-igazgatási ügyekben hétfőn, kedden és csütörtökön délután 1-től fél 6-ig, szerdán és pénteken reggel 8-tól délig, délután 1-től fél 6-ig tartanak ügyfélfogadást. Az elvett, bevont forgalmi engedélyek, illetve vezetői engedélyek ügyében hétfőn délután 1-től 4 óráig, szerdán reggel 8-tól délig, délután 1-től fél 6-ig, pénteken reggel 8-tól délig fogadják az ügyfeleket. A népesség-nyilvántartás és egyéni vállalkozói igazolványok ügyfélfogadási rendje hétfőtől péntekig naponta délután 2-től este 9 óráig tart. Okmánykiállítás (személyigazolvány, útlevél, vezetői engedély, mozgáskorlátozott parkolási igazolvány, lakcímkártya) hétfőn és kedden délután 1-től 4 óráig, szerdán reggel 8-tól délig, délután 1-től fél 6-ig, csütörtökön és pénteken reggel 8-tól délig lesz ebben az időszakban.

Olvasóink írták

  • 1. Cziniel F. 2008. július 04. 09:36
    „Úgy tapasztalom, hogy a magyarorszag.hu ügyfélkapunk keresztül a vállalkozói igazolvány ügyintézéshez (az óvári okmányirodában) nem lehet időpontot foglalni. Pedig már majdnem azt hittem, hogy éppen erre találták ki. ;-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakemberlakásokat építettek

Mosonmagyaróvár - Összesen 415 millió forintból épített fel huszonöt szakemberlakást az önkormányzat… Tovább olvasom