Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Félszáz műtét ingyen

Igen nagy volt az érdeklődés a mosonmagyaróvári Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány közelmúltban hirdetett ivartalanítási akciójára. A felhívásra több száz kutya és macska gazdája jelentkezett.
Ismét ivartalanítási akciót szervezett az Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány a közelmúltban a nem kívánt szaporulatok megelőzése érdekében. Az egy héten át tartó kampány során – előzetes bejelentkezés alapján – az alapítvány teljesen átvállalta az akár több tízezer forintos műtét költségeit. Az állatok gazdáinak csupán a gyógyszerek árát kell fedezniük. Dr. Novák Péter, az alapítvány elnöke elmondta: felhívásukra csaknem háromszáz hívás érkezett. Jóval több, mint amennyit az alapítvány anyagi korlátai lehetővé tesznek. Sok gazdit így vissza kellett utasítaniuk, lehetőség szerint próbálták kiszűrni azokat, akik valóban rászorulnak és maguktól nem tudták volna fedezni a költségeket. Így végül összesen közel félszáz házi kedvencen végezték el a műtétet ingyenesen.

Az alapítvány az ivartalanítási akción túl továbbra is segítséget nyújt Mosonmagyaróváron azokon a beteg vagy sérült állatokon, melyek gazdái anyagi helyzetük miatt nem tudják fedezni a gyógykezelés magas költségeit. A beavatkozások, gyógykezelések költségeit az alapítvány felajánlásokból és az adó egy százalékából finanszírozza, valamint a polgármester is támogatta a munkájukat.

Az alapítvánnyal kapcsolatban további információ kérhető az www.utolsoeselyalapitvany.hu internetes címen.

Olvasóink írták

  • 2. csala.gabor 2011. május 10. 16:24
    „Ez roppantérdekes! Édesanyám már napokkal előbb felkészült hogy hívja a rendelőt a meghirdetett időben, percre pontossan 9 után felhívta a rendelőút és azt mondták neki hogy minden hely betelt. Másik két ismerösöm ugyanigy járt. Nem is lehetett erre az akcióra jelentkezni!!! kamu az egész
    Egy jó nagy átverés egy reklám az egész, a kisalföld meg ezt rekálmáozza. gratulálok a lapnak!!!”
  • 1. janika 2011. május 10. 14:03
    „,,ivartalanítási akciójára.....felhívásra több száz kutya és macska gazdája jelentkezett."
    Nesze neked magyar népesség politika!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisalföldi népszokások a skanzenben

Palenik József feleségével mintegy háromszáz gyermeket tanít a néptánc szeretetére. A Lajta… Tovább olvasom