Kisalföld logö

2015. 10. 07. szerda - Amália 14°C | 18°C

Fékezés nélkül hajtott a garázsba - képgaléria

Egy nagy sebességgel hajtó Renault Megane személyautóra lettek figyelmesek a dunaszigeti Nefelejcs utca nyaralóházainak lakói vasárnap kora reggel.
A kocsi a Doborgaz utcához érve fékezés és lassítás nélkül hajtott ki a védett útra, majd azon keresztül száguldva egyenesen a szemközti drótkerítésnek hajtott.

Fotók: Kisalföld
Csak a véletlennek köszönhető, hogy az úton és a járdán éppen akkor senki sem közlekedett azon a szakaszon. A kocsi a kerítés két oszlopa között egyszerűen átszáguldott a rácson, majd nagy sebességgel az udvaron lévő nyitott garázsba csapódott. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a jármű az épület egyik válaszfalát is átszakította.

A Renault-t vezető fiatal nő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A helyszínen azonban felmerült nála az ittasság gyanúja, ezt majd a vérvétel eredménye igazolhatja. A kocsin egyébként papírlapra nyomtatott rendszámtáblák voltak.

Emiatt egyedi azonosító meghamisításának gyanúja miatt is eljárás indult az ügyben.
123 következő >> végére >>> 29 hozzászólás
Moderálásra küldöm 29. AntiFricc 2012.07.03. 15:20

25
Nem volt, de nem egyet vezettem már. Hát egy "élmény" volt mindegyik. A sebességváltó mindegyikben a megszokott francia "precízséggel" működött :D Az elektronikai dolgok pedig katasztrofálisak voltak. A legjobb, mikor a mutató fel-le ugrált :) De az se volt rossz, mikor a rötyót nem lehetett leállítani a gyújtáskapcsolóval.

Képzelődj csak nyugodtan. Ettől autóm volt, van és lesz is! Na persze Isten mentsen a franciáktól, mert hülye azért nem vagyok!

Moderálásra küldöm 28. Losba 2012.07.03. 12:00

26
büszke lehet a papa is magára , pénzen egyet nem lehet venni , észt !
:))

Moderálásra küldöm 27. gonzo 2012.07.03. 10:40

pamut,kösz az infókat,valami ilyesmire számítottam eredetileg is.

Moderálásra küldöm 26. pamutzokni 2012.07.03. 00:04

A csaj echte pit.a.
Legelső kérdése a mentősökhöz: az implantátumoknak (gyengébbek kedvéért: műcici) nem esett baja?
Második mondata:
Apám megöl, a második kocsimat törtem össze.
Harmadik momentum: átvitték a Zrínyibe.Saját bevallása szerint is függő, már párszor kezelték vagy legalábbis próbálták...
Na ezek a tények, nem amit a tévében láttok!

Moderálásra küldöm 25. neovo 2012.07.02. 22:08

Antifricc!
Volt neked már francia autód? Mert a szád az neked is jár, de hogy mit beszélsz azt magad se tudod. Azt is eltudom képzelni, hogy még kocsid sincs, csak az autós újságokat bújod.

Moderálásra küldöm 24. hümm 2012.07.02. 16:56

ANTIFRICIKE:)

Tudtad-e hogy a legtöbb autó alkatrészeit ugyanazok a beszállítók gyártják? Szivattyúk, Porlasztók, elektronikák, stb stb. Egy francia márka éves értekezletére megvoltak hívva a beszállítók, és bizony ott is felvetődött a meghibásodási százalék.....az volt a válasza a francia cégnek, hogy ugyanúgy német alkatrészekből áll a rendszer, csupán az a kérdés milyet szállítanak nekik....ahogy a nagy márkák kiválogatják a gumiabroncsokat is a megfelelő tartományból, ugyanígy lehet ez mással is. BJENVÉÉÉ gumin vannak csillagok akkor gyári BMW gumi bár mindegyiket egy egy gyár gyártja de belesütik a csillagot ettől gyári BMW a gumi. A titok nyitja az, hogy a BMW a gyári középértékektől legkevésbé eltérő gumikra tart igényt.........míg a gumisnál azok vannak, amik ugyan bennevannak a tól-ig értékben, de a szélső értékek felé tendálnak. Szóval ne szóld le a franciát, a németet, a japánt, annyit ér ahogy szervizeled, annyit ér amennyi időre tervezték. Árakban is van eltérés ugye:)

Moderálásra küldöm 23. AntiFricc 2012.07.02. 16:32

20
Olyan nincs, hogy sosincs vele gond. Egyszer minden megy a kukába. A kérdés mindig az, hogy a tervezett élettartama alatt hányszor van vele bajod.

Ilyen szempontból a francia autók a legrosszabbak. Ezért adják oda "teszkó occsón".

A mercedesek pl. azért olyan drágák, mert abba beleszámítják, hogy x évig garanciális, na és nem egyszer fogja az idő alatt a tulaj oda vinni...

A németek jóval megbízhatóbbak a franciáknál. Na jó persze ott is van 1-1 amelyiknek kirívóan magas a meghibásodása.

A japán autóknál lehet, hogy drágább az alkatrész, de ha figyelembe vesszük a meghibásodási időintervallumot, akkor komoly pénzeket lehet megspórolni rajtuk.

Tarhatod gyerekes dolognak a sz.r autók lesz.rozását, én ezt úgy közelítem meg, hogy feleslegesen pénzt nem pocsékolok ócskavasakra. Arra sem időm, sem pénzem. A többieket is óvom ettől, ha csak nem saját maguknak keresik a bajt.

Moderálásra küldöm 22. HoHo 2012.07.02. 16:03

19. 01010 Teljes mértékben igazad lehet. Biztos van ismerőse a rendőrségen vagy a kisalföld szerkesztőségében vagy hajnali egykor ő már megkapta a kisalföld mai számát. Sajnos nekünk csak fél6 körül ér.

Moderálásra küldöm 21. gonzo 2012.07.02. 15:16

20.Anti,bár alapvetően gyerekes ostobaságnak tartom ezt a "fosvágenezést",meg a "francia ramatyozást",béjjemvézést,mégis felteszem a kérdést:neked,szerinted mi a jó autó?Tudsz olyat,aminél sosem fordul elő hibás széria,aminek lényegesen alacsonyabb a fenntartási költsége a többihez viszonyítva,magyarul ami jobban megéri az árát?

Aztán jól vigyázz,mit válaszolsz,mert gyaníthatóan bármit írsz,öten fognak rákontrázni,hogy az miért nem jó,meg hogy az ismerősük hogy megjárta vele:)))

Moderálásra küldöm 20. AntiFricc 2012.07.02. 13:09

11.sysyce 2012.07.01. 20:30

Nem fényezésről van szó, hanem arról, hogy nem vagyok olyan ostoba, hogy francia sz.rt vegyek. Ja és nincs 20 milliós béjjemvém sem.

Ésszel kellene élni.


29 hozzászólás123 következő >> végére >>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Az MSZP szerint korrekt volt a szakértők vizsgálata

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!