Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Fejlődhet az agrárstruktúra

A SAPARD-program mezőgazdasági vállalkozásokat segítő, mezőgazdasági és halászati termékek feldolgozását és marketingjét, valamint a vidék infrastruktúrájának javítását célzó pályázatai új lendületet adhatnak a régiónak.
A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium SAPARD Hivatala Nyugat-magyarországi Regionális Irodájának képviseletében dr. Kiss László szakreferens tartott tájékoztatót a napokban a régió polgármestereinek, jegyzőinek és az érdeklődő szakembereknek Héderváron.
A SAPARD-iroda munkatársa az Európai Unióhoz csatlakozni kívánó országok számára kialakított speciális előcsatlakozási segélyprogramot ismertette, melynek célja, hogy segítséget nyújtson és hozzájáruljon egy fenntartható és versenyképes agrárágazat kiépítéséhez, valamint a vidék életképességének növeléséhez.
A SAPARD szakemberei nem első alkalommal jártak a térségben, a múlt heti győri, csaknem 250 ember előtt tartott tájékoztató után látogattak el Hédervárra, de a tervek szerint a közeljövőben még több településen ismertetik a pályázati lehetőség lényegét. Augusztus huszonnyolcadikai számunkban beszámoltunk arról, hogy mely területeken, kik és milyen feltételekkel adhatnak be pályázatokat. Az érdeklődők a rendezendő összejöveteleken, illetve a következő címen és telefonszámon kérhetnek bővebb felvilágosítást a lehetőségekről: FVM SAPARD Hivatal Nyugat-magyarországi Regionális Iroda, Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10., telefon: 92/550-260, fax: 92/550-269.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanulásra kényszerít az élet

Nyelviskolák: lassan elengedhetetlen a nyelvismeret.
Mint mindenütt, a… Tovább olvasom