Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Fejlesztési pályázatok településeknek

Kistérség - Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében falumegújításra, a vidéki örökség védelmére, turisztikára, mikrovállalkozások uniós támogatására lehet benyújtani igényléseket január 10-ig, szombatig. A küldeményeket a Szigetköz–Mosoni-sík LEADER Egyesület munkaszervezete várja.
Grundtner Gábor munkaszervezet-vezető leszögezte: a kérelmek benyújtása elektronikusan vagy postai úton történhet. Elektronikusan azon ügyfelek kérelmét töltik fel, akik erre korábban meghatalmazást adtak. Mivel egy kérelem feltöltése a tapasztalatok szerint időigényes, a kérelmeket csütörtök délután 3 óráig lehet a munkaszervezethez eljuttatni.

A kérelmek eredeti példányát postai úton is továbbíthatják a kérelmezők a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal címére (9021 Győr, Munkácsy u. 20.), de a munkaszervezetnek ebben az esetben is az értékelés miatt szükséges benyújtani a kérelem hitelesített másolatát. A határidő után beérkezett kérelmeket sem a munkaszervezet, sem az MVH nem fogadja be. Újabb pályázat beadására legközelebb 2009 májusában lesz lehetőség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladták: új tulajdonos lesz a szaléziban

Mosonmagyaróvár - Hosszú tárgyalásokat követően tavaly egy többségében mosonmagyaróvári érdekeltségű… Tovább olvasom