Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Fegyvert rejtegetett a fürdőkád alatt

Huszonkettes kaliberű kispuskát, flóbertpisztolyt és rengeteg lőszert találtak a rendőrök egy mosonmagyaróvári férfi lakásán a fürdőkád alatt, a csempe mögé elrejtve.
Egy névtelen bejelentés érkezett a minap a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra. A telefonáló arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy egy helybeli férfi lőfegyvert és lőszereket tart engedély nélkül a lakásában. A bejelentés valódiságát ellenőrizve a rendőrök házkutatást tartottak a megadott lakásban, melynek során a fürdőszobában a burkolat alatt kialakított rejtekhelyről egy huszonkettes kaliberű kispuska, egy flóbertpisztoly és száznegyven darab különféle lőszer került elő.


A lakás tulajdonosa, a 33 éves helybéli T. Zoltán kihallgatásakor a nyomozóknak azt mondta, a fegyvereket flóbertfegyverként kapta egy rokonától javításra, ám ez idáig nem tudta még azokat visszajuttatni.
A rendőrség fegyverszakértő bevonásával vizsgálja, hogy a megtalált fegyverek esetleg összefüggésbe hozhatók-e más, korábban elkövetett bűncselekményekkel. A férfi ellen lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanújával indítottak eljárást, ami a törvény szerint kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biciklitől a kinőtt ruhákig mindent árultak

A magyaróvári piacnak hat évvel ezelőtti átépítése óta rendkívül lecsökkent a forgalma, a korábbi szombatonkénti zsúfoltság helyett csupán néhány vevő lézeng a pavilonsoron lévő kofák között. A piacot működtető Városüzemeltető és Fenntartó Kft. ezért döntött úgy, hogy bolhapiac rendezésével megpróbálja fellendíteni a forgalmat a magyaróvári belvárosban. Tovább olvasom