Kisalföld logö

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 7°C

Eszméletlenségig verte a peronon a kamaszt

Mosonmagyaróvár - Tizenöt éves fiú kötött bele, majd bántalmazott súlyosan egy 17 éves kamaszt a minap a mosonmagyaróvári vasútállomáson.
A mentőszolgálatot riasztották a minap késő este a mosonmagyaróvári vasútállomásra, ahol egy erősen vérző fejű, eszméletlen fiatalember feküdt a peronon. A 17 éves dunaszigeti fiút súlyos sérülésekkel szállították a győri kórházba.

A mentők értesítették a rendőrséget az esetről. A fiatalember nem volt kihallgatható állapotban, a történteknek szemtanúja sem volt, így nem lehetett tudni, miként keletkeztek a sérülései. Az adatgyűjtés során azonban olyan információk jutottak a rendőrök tudomására, miszerint a fiú bántalmazás során szenvedte el a sérüléseit. Súlyos testi sértés ügyében ismeretlen tettes ellen kezdték meg a nyomozást, így jutottak el mindössze két nap alatt a bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható, 15 éves, mosonmagyaróvári D. I.-hez.

A fiú kihallgatása során elismerte, hogy ő verte meg a sértettet, vallomást tett. Állítása szerint a bűncselekmény elkövetésekor ittas volt és egy barátjával együtt kötöttek bele a dunaszigeti fiúba, ezt követően bántalmazta, majd elsiettek a helyszínről. A rendőrség szakértő bevonásával folytatja a nyomozást az ügyben. A megvert fiút ez idáig nem tudták kihallgatni, mivel állapota miatt az orvosok mesterséges altatásban tartották.

Olvasóink írták

49 hozzászólás
 • 49. CsabaKiraly 2011. június 11. 10:11
  „Nem kivanok semmit a cigoknak. Meg levegot sem.”
 • 48. Tomcsííí 2009. január 16. 19:57
  „azt a a rohadt mocskos tahó cigány!!!!!!!!!!!most rohadtul felhúztam magam:@:@
  csak úgy buliból belekötni vkibe azt addig ütni míg lehet.....ilyet is csak ez a "3. faj" tud!
  1x találkoznék vele össze úgy össze verném mint az állat!addig ütném míg meleg

  nektek meg sok kitartást kívánok.tom h nem könnyű,de legyetek erősek!
  épülj fel Krisztián!!!!”
 • 47. Toxiland 2008. december 07. 19:38
  „Tisztelt ismerősök és ismeretlen emberek!
  A november 3.-án brutálisan megvert 17 éves fiú, Ásványi Krisztián, dunaszigeti lakos még mindig éberkómában fekszik a győri Petz Aladár kórházban. További műtétek szükségesek felépüléséhez. Egyedül nevelem fiamat egy négy órás fizetésből. Anyagilag nehéz helyzetben vagyunk. Ha valaki tud segíteni, szívesen fogadjuk.
  Számlaszámunk a Duna Takaréknál van: 58600221-15455815
  Köszönet minden apró segítségért! A fiam nevében is: Ásványi Gyuláné”
 • 46. Lillácska 2008. december 03. 13:20
  „Krisztiánt személyesen ismerem. Egy nagyon aranyos kedves srác. A légynek sem tudott volna ártani.
  Interneten ismerkedtünk meg. Megbeszéltük h találkozunk. Eljött hozám és kiderült h unokatesok vagyunk. Nem vmi közeli. 4. De nagyon szeretem és ha vmi baja lesz akkor én nem tom h mit fogok csinálni.
  Nem rég értesültem erről a begdöbbentő hirről. A legjobb barátnőmtől tudtam meg. Gondolhatjátok h mit éltem át akkor a pillanatban. Egy teljes világ omlott össze elöttem. Ő volt bent a korházba, és nem engedték be. Én is nagyon szívesen bemennék de szerinte nem engednek be. Nem tudom mi tévő legyek. Nem tudok neki sehogy segíteni, és ez nekem nagyon fáj, Ő is sokat segített már nekem, és pont ilyenkor..............istenem.
  Legyetek szívesek ha vmit megtudtok róla vagy álapotárol kérlek tájékoztassatok.
  Köszönettel:
  Egy elkeseredett barát”
 • 45. error22 2008. november 25. 16:34
  „Dalka
  Cím: Mosonmagyaróvár 9200, Soproni utca
  Telefon: (70) 307-6286”
 • 44. error22 2008. november 25. 16:29
  „mocskos indoszékely...remélem majd jól s**gbe ba****k ...egyébként az ilyen nem büntetésként fogja fel azt ha bekerül a kóterba és megrakják...sőt még örül is neki...kijön majd és arra veri magát hogy ezt meg azt átélt és ő milyen kibaszott kemény legény mert bent is nekiálltak de ő még él...sajnos ilyen a világ...de azért egy kis tisztogatás nemártana a koszosok között...”
 • 43. Almika 2008. november 24. 20:22
  „Javulást kívánok Krisztiánnak, Nektek viszont sok -sok erőt és kitartást!”
 • 42. sporhakni 2008. november 23. 20:42
  „Vicacica! Dalka itt lakik?

  9400 Sopron József Attila út 42.

  Krisztiánnak jobbulást!”
 • 41. Lárika 2008. november 23. 15:07
  „Gondolok Rátok így ismeretlenül is. Legyetek erősek; én is bízom benne, hogy Krisztián meggyógyul.”
 • 40. Toxiland 2008. november 22. 19:47
  „Sziasztok!
  Krisztián túlvan a gégemetszésen, már vesz magától levegőt is csütörtök reggel óta, lett rendes széklete, vagyis már beindult valamennyire az emésztése, és nagyon sokat mozog.
  Utóbbival gond is van sajnos, mert annyit rugdalózott meg kapálózott, hogy kihúzkodta a csöveket, ezért rácsot kellett az ágya köré tenni és ki vannak kötözve a kezei, lábai. Ma voltam benn nála nemrég, mivel én is lebetegedtem, és bacikat nem szabad a közelébe vinni.
  Nagyon durva látvány volt... :´( ... ahogy ott vergődött öntudatlanul. A szemei nyitva voltak, de nem észlelt semmit. Borzalmas... senkinek sem kívánom ezt. Pelenkázzák is szegénykém, mert egyelőre azt sem tudja szabályozni, na meg ugyanúgy kómában fekszik. Remélem hamar rendbejön, mert ez így nekünk nagyon nehéz. Erősnek kell lenni, hogy valaki ezt bőgés nélkül kibírja.
  Amint, történik valami új, jelzem.
  Puszi nektek”
 • 39. Lárika 2008. november 19. 16:46
  „Kedves Toxiland!
  Krisztián túlesett a műtéten? Hogy van? Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!”
 • 38. era25 2008. november 19. 11:28
  „35.-nek

  Ha-ha-ha (egyetértek)lsd15.hozzászólás”
 • 37. Gátőr-bácsi 2008. november 19. 10:05
  „Mindenkinek szeretettel ajánlom megoldásként a következőt:

  http://www.youtube.com/watch?v=zOnMp80UDvw”
 • 36. Toxiland 2008. november 17. 12:58
  „Sziasztok!
  Kiderült, milyen műtétje lesz a Krisztiánnak. Gégemetszést csinálnak, mert a cső, amit levezettek a torkán sérti a száját és a torkát. Emellett így a szájában sem fog fertőzés kialakulni, könnyebben tudják tisztítani. Láza szerencsére nem nagyon van. Tegnap sokat volt nyitva a szeme, mozgatta magától a lábait és kezeit (főleg a bal oldaliakat), és forgolódott kicsit, de még nincs magánál sajna. Egyelőre többet nem tudok, majd ha lesz új hírem, jelzem.”
 • 35. Elmo 2008. november 17. 11:12
  „Szerinted????
  A véletlen műve lehet,hogy "afromagyar" az a moslék?”
 • 34. Enemy 2008. november 17. 10:47
  „Nemzetiségi?”
 • 33. Almika 2008. november 15. 20:21
  „Jobbulást a testvérednek.
  Áttételesen tudom ki az elkövető (gyanúsított, mert ugye az ártatlanság vélelme, ahogy mondják). Sajnos D.I. egész életében azt tapasztalta, hogy mindent megtehet. Az iskolából nem rúgták ki (nem rúghatták ki, mert manapság bármilyen hihetetlen, ez szinte lehetetlen, minden szinten a semmirevalókat védik a normális gyerekek kárára), volt, amikor magántanulóként folytathatta az iskolát (nem kevés pénzbe kerül az ilyen kivételezés). Néhány időben kiosztott pofon, nevelőintézet talán rendbe rakta volna. Nem tudom járt e pszichológushoz, mintha hallottam volna ilyet. Rokonok nevelték (nagynénje?), úgy tudom mindent megkapott. Így hálálta meg. Sajnos számítani lehetett arra, hogy ilyesmit elkövet, meg arra is, hogy egyszer nála erősebbekkel kell majd szembenéznie. Tapasztalatai radikálisan megfognak változni a közeljövőben, remélem.”
 • 32. darktouch 2008. november 15. 14:57
  „Ez tényleg rossz hír, sajnálom nagyon. Ha lehet azért tájékoztass minket öcséd állapotáról.
  Tenni sajan semmit nem tudunk, csak szorítunk érte! És azért is hogy a mocsadékokat rács mögé rakják!!!”
 • 31. Toxiland 2008. november 15. 12:49
  „Sziasztok!
  Nincs jó hírem. Sajnos Krisztián állapota leromlott. Tüdőgyulladása van, vissza kellett tenni lélegeztetőgépre, és meg fogják műteni. Azt még nem tudjuk mijét műtik és miért, mert a doktornő nem akarta telefonban elmondani anyunak, azt mondta, hogy majd inkább személyesen. :( Remélem semmi komolyabb baj nincs.
  ... pedig éppen tegnap újságolták, hogy mennyit mozgatta a kezét, meg nyitotta ki a szemét, azt hittük, hogy már hamarosan felébredhet. Ez van... :(”
 • 30. jockey 2008. november 14. 23:46
  „27.

  Így már értem. Jobbulást az öcsédnek! A kretén meg remélem százszorosan visszakapja ezt még az élettől!”
49 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Wittmann parkba őr is kellene

Mosonmagyaróvár - Erdész irányításával folytatódik a Wittmann park rehabilitációja, a mintegy… Tovább olvasom