Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 21°C | 31°C Még több cikk.

Ember nagyságú szemétkupac Mosonújhelyen

A kupac a TeSzedd! akció során, legálisan került oda, sajnálatos módon azonban még nem szállították el.
Mecsér felől tartottam Mosonújhelyre, de amit láttam az kiverte a biztosítékot nálam. Hatalmas zsáktenger, sitt üveg vödör és egyebek. A képek magukért beszélnek.

Fotó: tudósító
Fotó: tudósító


Nem tudom mióta lehet ott de elég friss eseménynek tűnik, mivel szerda volt gondolom a hétvégi termés landolt az út szélén.

Fotó: tudósító
Fotó: tudósító


Aki magára ismer vagy arra akié javaslom cuccolja vissza ahova való mert szétszedem ezt a kupacot és ha bármilyen utalást találok arra hogy kié bármilyen blokk papír én bizony feljelentem környezet szennyezésért.
Fotó: tudósító
Fotó: tudósító


Legyen kedves ne a gyerekem elől tegye tönkre a bolygót - írta szerkesztőségünknek küldött levelében olvasó-tudósítónk.

Csaplár Zoltán mecséri polgármester tisztázta a zsákok ügyét:

– A TeSzedd! akcióhoz csatlakozott május 10-én településünk is. Negyvenöten gyűjtöttük az elszórt hulladékot a falu több pontján is, melyhez a szervezők zsákot és kesztyűt biztosítottak. Az önkormányzat az egykori kavicsbánya mellett jelölte ki azt a területet, ahová összehordtuk a hulladékot, mintegy 11 köbmétert. Én sem örülök annak, hogy öt nap múltán sem szállították még el a helyszínről, remélem, ez mielőbb megtörténik!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bíróság dönthet a hédervári kastély sorsáról

A kastély tulajdonosa alkotóházat alakítana ki a nemrég még szállodaként üzemelő ingatlanban, a korábbi bérlő azonban maradna. Tovább olvasom