Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Elütötte a vonat

Nem tudni, hogy az a vonat gázolta-e el, amelyikről leszállt, vagy egy másik, azt a fiatalembert, akit a mosonmagyaróvári tűzoltók segítségével sikerült a mentőknek kórházba szállítani kedd este fél tízkor.

A férfi egy szórakozóhelyről tartott hazafelé, ám rossz vonatra szállt. Ezt közölte telefonon anyjával, majd leszállt a vonatról a mosonmagyaróvári vasútállomásnál bandukolt a síneken. Az anya tartotta fiával a kapcsolatot, de az egy idő után megszakadt. A fiút elütötte egy vonat. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. kukuru 2009. december 26. 18:12
  „Hát az jó hogy túlélte de miért kell a sínek közt sétálni??? Én ezt nem értem. a részegség erre nem mentség.(Ha részeg volt egyáltalán,ami mondjuk esélyes...)
  Szegény családját is sajnálom. Anyja majdnem szívrohamot kaphatott a hír hallatán, és ezzel a vonatsofőr lelkivilágának se tett jót.
  Tudom mit érezhetett a családja mert nekem is volt egy balesetem, szegény édesanyám helyből olyan sokkot kapott hogy rossz volt szegényt nézni:(.”
 • 25. lulu88 2009. december 25. 23:16
  „Sziasztok!Igen jól van a srác szerencsére jobban van!”
 • 24. Mate88 2009. december 24. 10:16
  „Most beszéltem az egyik vasutas ismerősömmel, hál´Isten túlélte az illető, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
  Úgyhogy hatalmas szerencséje volt.”
 • 23. KisVadföld 2009. december 24. 00:26
  „Ők ugy irják hogy a Mosonmagyaróvár és Jánossomorja közötti vasúti szakaszon, Jánossomorja közelében történt a baleset. Az is zavaros hogy egy mögüle érkező vonat elütötte. Ha óváron szált le és a vogel noot felé indult ahol a baleset történt, akkor szemből kellett hogy jöjjön a vonat. Márpedig a kommentekből ez derül ki hogy győr felöl jött a vonat.
  Ráadásul szerintük a 21:30 már éjjel van.

  Hát ez csúcs, és még ők tájokaztatnak hitelesen minket. LOL”
 • 22. Ace 2009. december 23. 23:21
  „Auuucccs, a Havaria Press csont nélkül bekajálta "a Mosonmagyaróvár és Jánossomorja közötti vasúti szakasz" létezését. Neee....

  Ezek után higgyem-e el nekik azt, hogy túlélte az áldozat?

  http://www.havariapress.hu/index.php?menu=hir&hir=36053”
 • 21. Hungary0214 2009. december 23. 23:11
  „sünci 2009.12.23. 19:26 :Elég halkan szólnak ezek a Flirt típusú vonatok kicsi sebességnél. De hogy nem vakította meg a lámpa rohadt erős fénye... Amíg nem olvastam ezt a cikket biztos voltam benne hogy öngyilkos akart lenni.”
 • 20. Hungary0214 2009. december 23. 23:08
  „Én ott voltam a vonaton, nagyjából tudom mi történt (persze csak mint külső szemlélő): A cikkből arra lehet következtetni, hogy a srác tényleg rossz vonatra szállt ezért leszállt Óváron és elsétált a síneken a gyárak felé (gondolom ittas volt). A vonat amivel jöttem, a Vogel Noot előtt ütötte el a férfit. Rohant ki a vezető a kalauzhoz, hogy hívjon azonnal mentőt, mert elütöttek vkit. Szerencsére már elég lassan mentünk, remélem nem halt meg. Fél óra késést bemondtak (már 600 méterre voltunk az állomástól úgyhogy besétáltam). A Railjet sem indulhatott tovább az állomásról még 70 percig (gondolom a helyszínelés miatt, mert addigra már kivitték az útra a sérültet. A cikk sajnos úgy jelent meg az újságban, ahogy írták, nem is értettem először, mi ez ( Mosoni és jánosi megállóhely között?? És hogy az a vonat ütötte el amiről leszállt, még furább...). Legközelebb jobban járjon utána a dolgoknak tisztelt cikkíró!”
 • 19. Steff 2009. december 23. 21:50
  „Kedvesemmel éppen a vonatot vártuk mikor bemondták hogy a Hegyeshalom felől érkező vonat előre láthatóan 30 percet késik.Na itt még nem volt baj,de az hogy a RailJet vonat is késik 70 percet és csak utánna mondjákbe hogy mi végett az már kicsit erős nekem is.Itt lakom a városban lassan 18 éve és nekem is magasan száll az hogy honnan hova tartott az illető.Valami nem kerek ebben az esetben.Lehet hogy tényleg gyorsabb volt a srác mint a vonat.De hol van kedden szórakozóhely?Na és persze ha anyukájával tartotta a kapcsolatot akkor neki tudnia kellene majdhogynem mindent.Na nem fárasztom magam meg másokat se és remélem nem leszek Moderálva.Sajtó és Szólásszabadság van az országban.Vagy ez is csak a fejesekre vonatkozik pesten a Az ENSZ palotában?”
 • 18. civac 2009. december 23. 20:17
  „Kritika-rovat:

  Semmi trágár nem volt a kommentemben, nem sértettem meg a szerencsétlen áldozatot, mégis moderálták az egészet. És még ők beszélnek a sajtószabadságról. Az, hogy szerintem a lap nem szakított múltjával, nem tudom, miért moderálandó, le fogom még néhányszor írni, hogy a vasútbezárások kompenzálására a lusta újságíró új, virtuális vasútvonalakat nyitott meg!
  És ráadásul értékeltem, hogy azt írta eredetileg az újságíró, hogy a mentő mikor szállította el a sérültet, nem azt, hogy mikor történt a baleset - ez egyébként néhány telefon + internet -; és nekem az is tetszett, hogy mosoni vasútállomást írt, nem óvárit - sokan eltévesztik... de úgy tűnik, hogy azért, mert kommunistának neveztem a lapot, kiverte a biztosítékot...

  Már régóta rájöhetett az ember, hogy a kommentek alakítják a cikket, ezért nem érdemes mást bántani, ha már nem találod meg a cikkben a kifogásolt részt.”
 • 17. sünci 2009. december 23. 19:26
  „Feltétlenül a sineken kell bandukolni! Fülével is gond van? Müvészet nem meghallani,hogy jön a vonat!”
 • 16. AranyKözépút 2009. december 23. 18:58
  „Captain,
  Egyetértek Veled, de nagyon!”
 • 15. sziszifusz 2009. december 23. 14:42
  „A"Tudósító" szokott volt jobb is lenni!
  Ez a Móricka lap - csak marha sokan veszik!Más előnye nincs - és ezt már Marx is észlelte!”
 • 14. Captain 2009. december 23. 14:09
  „Talán meg kellene kérdezni azt a fiatalember, hogy melyik vonatról szállt le és merre tartott. Aztán esetleg nyilatkozhatna az egészségi állapotáról is, vagy az orvosai mondhatnának valamit, ha ő nincs olyan állapotban.
  Egy rendes újságíró, mielőtt leír valamit, felemeli a s...ét és utánajár a dolgoknak. Nem csak a tűzoltók, mentők és rendőrök rádióadásait hallhatja, aztán abból kutyul valami zagyvalékot.
  Lehet, hogy darabbéres.”
 • 13. rivotril2mg 2009. december 23. 12:40
  „nagyokosok nézzétek meg a hsz időpontját és a cikk utolsó módosításának idejét mielőtt másokat köpködtök... a cikk valóban egy zagyva semmi volt,én is olvastam, igy már nagyjából kikupálták de a részletekről még mindig nem tudni semmit.”
 • 12. Ace 2009. december 23. 12:28
  „jajó1995, 7: "És tanulj meg írni nem ´oszt´ hanem azt mondja!!"

  Ha már ennyire rendre akarsz utasítani, akkor ´aztán mondja´ volt a szándék. De előbb saját házad táján tégy rendet, mert nem ´mülhat´, hanem ´múlhat´, és a "roszat" hosszú sz-szel van.

  Vegyük sorra:

  "Nem tudni, hogy az a vonat gázolta-e el, amelyikről leszállt"

  Ha igen, akkor minden elismerésem az áldozatnak, ui. a leszállás legkésőbb Kimlén történhetett, és ez azt jelentené, hogy gyorsabban futott mint a vonat.

  Ha mosoni állomás és a felüljáró közé eső szakaszt tekintem Jánossomorja felé eső résznek, akkor is fals, mert (ld. 4.) a VN kerítése mellett történt.

  ---------------

  Emberek Kórházba szállításról van szó a cikkben. Nem tudja valaki, él még a srác?”
 • 11. Jandex 2009. december 23. 12:21
  „7. hozzászólás jajó1995
  "És tanulj meg írni" mondod te!
  Jánosi te nem vagy egy kicsit zagyva!!
  Nem Jánossomorja nem Hegyeshalom hanem leszált Mosonmagyaróváron és Győr felé indult el gyalog a sineken!!
  egy emberi élet mülhat ki !!
  Mindig csak a roszat veszitek észre !!
  Akkor ne olvasátok a Kisalföld-et!!
  A "moderálva" szót hejjjessseennn iirrtaadd!!! Bocs az nem is te voltál!!!
  Ennél sokkal több hiba már nem fért volna bele két ekkora hozzászólásba!!!”
 • 10. KisVadföld 2009. december 23. 12:13
  „jajó1995
  Az eredeti cikk amikor kikerült azt irta hogy a mosoni vasútállomás és Jánossomorja között szált le a vonatról. Erre reagáltak értetlenül az első kommentezők. A cikk azóta (talán ennek hatására) javítva lett.
  Ugyhogy nem a másik zagyva hanem megint a jó szinvonal zavart be a képbe.”
 • 9. ordenálé 2009. december 23. 12:01
  „Hol olvastátok hogy györ felé vagy hegyes felé.azt nem is irja!!tudom hogy nincs sok választási lehetöség de ez a cikk nem ir rola!!bár tény hogy nem igazán értem!!a megfogalmazás meg valami csodálatos!!”
 • 8. jajó1995 2009. december 23. 10:52
  „"1" Jánosi te nem vagy egy kicsit zagyva!!

  Nem Jánossomorja nem Hegyeshalom hanem leszált Mosonmagyaróváron és Győr felé indult el gyalog a sineken!!”
 • 7. jajó1995 2009. december 23. 10:45
  „"4" Ace
  A Kisalföld ért oda fél 10-kor és a 10 perc nagyon fontos amikor egy emberi élet mülhat ki !!
  És tanulj meg írni nem ´oszt´ hanem azt mondja!! ...

  Mindig csak a roszat veszitek észre !!
  Akkor ne olvasátok a Kisalföld-et!!

  "moderálva.."”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonötmilliárd a térségbe

Mosonmagyaróvár - Közös évértékelő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt időszak eredményeiről Tóth… Tovább olvasom