Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Eltemették a bárót

Mosonmagyaróvár - Féltoronyi (Halbturn) kastélya parki kápolnájában, ágyúlövések hangjára helyezték örök nyugalomra báró Waldbott-Bassenheim Pált.
A Burgenland-szerte nagy megbecsülésnek örvendő Waldbott Pál magyaróvári születése okán eleven kapcsolatokat ápolt szülővárosával is, s gyakorta lerótta tiszteletét nagyapja, Habsburg Frigyes főherceg magyaróvári altemplombeli sírhelyénél. A báró temetési szertartását Burgenland püspöke, dr. Paul Iby celebrálta. Mosonmagyaróvár nevében Sólyom Tibor főtanácsadó és Nagy József prépost, esperesplébános helyezte el a kegyelet koszorúját.

Fotó: Vida István

Olvasóink írták

  • 3. Cseter János 2008. március 04. 09:55
    „Szerintem ("H"= "hülye") senki sem akadályoz abban, hogy csontig benyalj az uraságoknak, de ha Te is annak tartod magad, akkor az eszedhez értem a vélaményed! Habár kétekedek benne hogy van-e egyátalán.”
  • 2. h 2008. március 03. 22:20
    „Cseter János ! De nagy barom állat vagy,nem gondoltál arra hogy dolgoznod kellene,nem mindenhez idióta módon hozzászólni?”
  • 1. Cseter János 2008. március 03. 16:53
    „Győrben lehet, hogy azért lopták a kutyákat, mert ismét kell a bőr nemesi oklevélre? Lehet, hogy a mai naplopókból lesznek ismét grófok, bárok, hercegek? Budai vásárbanfel is fog menni a kutya ára!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos baleset: Beton terelőnek ütköztek

Hegyeshalom - Súlyos közlekedési baleset történt péntek éjszaka a hegyeshalmi határátkelő belépő… Tovább olvasom