Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Elszármazott ásványráróiak találkozója

Elszármazott ásványráróiaknak szerveznek találkozót a településen augusztus 6-án, szombaton.
– Az idei ásványrárói falunapon szeretnénk elkezdeni hagyományteremtő szándékkal az elszármazott ásványráróiak (régi ásványiak és ráróiak) találkozóját – tájékoztatott Tatiné Popp Rita polgármester.

A falunapra várják az elszármazottakat. A helyszínen lesz egy regisztrációs pult, ahol megadhatják elérhetőségüket, hogy a következő alkalmakról, programjaikról közvetlenül értesíthessék az érdeklődőket. – Célunk, hogy megtudhassuk, ki merre jár a nagyvilágban, mivel foglalkozik, és talán lehetőséget teremtünk régi ismerősök, régi kapcsolatok felelevenítésére.

Szentmisével nyitják a napot, a délelőtt a gyermekeké játszóházzal és egyéb programokkal. Hivatalos megnyitó délután 1 órakor lesz. Vendégeik lesznek: a Máriakálnoki Nyugdíjas Klub, a Pulzus TSE Mosonmagyaróvár (akrobatikus rock and roll), a darnózseli néptáncosok, Alexay Zoltán, a Vadvirág Nyugdíjas Klub, a károlyházi citerás zenekar, az Ásványrárói Pávakör, Földingné Nagy Judit, a Dunaszentpáli Csillagfény Együttes, a kimlei harmonikások, a Kisalföld néptáncegyüttes, hallható majd nóta- és operett-előadás Dóka Zsuzsával és Bősi Szabó Lászlóval, terveznek tábortűzet az ásványrárói iskolások gitárosaival, sztárvendégük Auth Csilla. Délutáni háttérprogramok: kiállítások falubeliek képeiből, faragásaiból, fotóiból és kézimunkáiból. Légvár, óriáscsúszda, lovas kocsikázás, csónakáztatás, öregfiúk-focimeccs is várja a kilátogatókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajban a megyei kempingek: `tizenhat éve ez a legrosszabb szezon´

A kisalfold.hu a rajkai, a novákpusztai kemping és az ásványrárói sátorozó tulajdonosát kérdezte az idei szezonról. Sok jóról nem tudtak beszámolni. Tovább olvasom