Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Elrabolták, eladták, elszökött

Száznegyvenezer forintért vásárolt meg és egy mosonmagyaróvári éjszakai szórakozóhelyen kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt három férfi.
Az ideiglenes mosonmagyaróvári lakhellyel rendelkező alföldi férfiakat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vette őrizetbe, a bíróság pedig tegnap délután elrendelte előzetes letartóztatásukat.
A 20 éves, bánokszentgyörgyi nő január 15-én a letenyei rendőrőrsön tett feljelentést, miszerint őt Mosonmagyaróváron fogva tartják és egy éjszakai szórakozóhelyen prostitúcióra kényszerítik.
A nő a rendőrségen beszámolt arról is, hogy tavaly nyáron egy nagykanizsai férfi a lakására csalta, majd prostitúcióra kényszerítette, a 7-es úton. Novemberben egy „ügyfél" felvette és Keszthelyre egy panzióba szállította, ahol szintén áruba kellett bocsátania a testét, ezúttal azonban pénzt nem kapott érte. Két nap múlva itt „vásárolták" meg. Fogva tartóival elhitette, hogy van egy gyermeke, ezért Mosonmagyaróvárról Letenyére kell utaznia, ahol sikerült megszöknie fogva tartóitól.

Két nap múlva három mosonmagyaróvári férfi érkezett a panzióba, akik szemrevételezték a lányt, majd 140 ezer forintért „megvették". A három fiatalember Mosonmagyaróvárra szállította a hölgyet, ahol egy éjszakai szórakozóhelyen ugyancsak a legősibb szakmát kellett űznie. Napközben egy albérleti lakásban tartották fogva, állandóan őrizték és mindenhová csak kísérettel mehetett. Telefonálni is mindössze néhány alkalommal engedték és szigorú felügyelet mellett csupán az életkörülményeiről számolhatott be szüleinek.
A fiatal nő elhitette fogvatartóival, hogy van egy gyermeke és ezért kell Zala megyébe utaznia a vele kapcsolatos gyámügyi dolgokat elrendezni. Így került a lány három „munkaadója" társaságában Letenyére, ahol sikerült megszöknie a férfiaktól és feljelentést tennie.
A nő beszámolója nyomán a rendőrség rövid időn belül elfogta a gyanúsítottakat. A nyomozás során összegyűlt bizonyítékok alapján két mosonmagyaróvári fiatalembert és az „eladó" keszthelyi férfit a rendőrség őrizetbe vette, előzetes letartóztatásukat pedig tegnap délután rendelte el a bíróság.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beteg babák a mózeskosárban

Furcsa, s egyben szomorú esetek történtek egy Mosonmagyaróvár melletti településen: öt gyermek… Tovább olvasom