Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Elnyerték a trófeát

A Lajta–Hanság Rt. csapata győzött a Mosonmagyaróváron megrendezett lövészversenyen.
A győztesek
Ismét a házigazda Lajta–Hanság Rt. csapata győzött a minap Mosonmagyaróváron megrendezett Sólyom-kupa megyei lövészversenyen.

Hagyományos megyei lövészbajnokságot rendezett a minap a vadászkamara Mosonmagyaróváron a Lajta–Hanság Rt. lőterén. A versenyre nevezett tizenegy csapatot és két egyéni indulót a felújított lőtér változatos feladatok elé állította.

A húsz sörétlövésben a skeet-, a trap-, a teal- és a futónyúlkorongokat kellett eltalálni. Egyéni koronglövészetben a legtöbb pontot Takács Gábor érte el, megelőzve Giczi Lászlót és Visztricz Ottót.

Az ötvenméteres golyós lövészeten előbb nyílt irányzékkal szabadkézből kellett vaddisznót, majd őzalakot ábrázoló lőlapra lőni. Ez utóbbinál már távcső és az alátámasztást segítő célzóbot használata is engedélyezett volt. A szoros küzdelemben végül ebben a versenyszámban is Takács Gábor végzett az első helyen, mögötte Lang Attila és Tamás Róbert.
Az egyéni összetett első három helyezettje Takács Gábor, Giczi László és Lang Attila lett. Csapatösszesítésben a kupát védő Lajta–Hanság Rt. ismét elnyerte a trófeát immár harmadik alkalommal, véglegesen. Mögöttük a Szigetköz Vadásztársaság és a Du-Vad Vadásztársaság végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiányoznak a látványosságok

A bevásárlóturizmus szinte teljes megszűnésével Mosonmagyaróvár idegenforgalma mélyrepülésbe kezdett az elmúlt években. A városban már mintegy negyven éve üzemelő termálfürdő köré számos üzlet, étterem, hotel és kiadó szálláshely épült. A néhány éve még német szavaktól hangos sétálóutca mára szinte teljesen elnéptelenedett és sivár. Tovább olvasom