Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Elnöksége után zónaelnök lett

A régió hét Lions klubjának zónaelnökévé választották a mosonmagyaróvári elnökségről leköszönő Kocsis Juliannát. A Lajta-parti városban a karitatív szervezet élén Deé Rita váltotta.

A Mosonmagyaróvár Lions Club évzáró klubgyűlésén Kocsis Julianna, a 2013–2014. év leköszönő elnöke átadta a soros elnöki tisztséget Deé Ritának.

Lions elnökváltó. Deé Ritának adja át a mosonmagyaróvári klub vezetését Kocsis Julianna (Fotó: Nemes Claudia)
Lions elnökváltó. Deé Ritának adja át a mosonmagyaróvári klub vezetését Kocsis Julianna (Fotó: Nemes Claudia)


- Az „Adj esélyt" szlogent választottam a mögöttem álló időszakra, mivel támogatásunk esélyt ad a jobb látásra, az életminőség javítására, a gondtalanabb tanulásra.

Második elnökségem évében is építettem a klub eddig kialakult hagyományaira, amelyet kiváló elődeim alapoztak meg. Megújult kommunikációval nagyobb ismertségre tettünk szert, új rendezvényeinkkel is közelebb kerültünk a városhoz és a környezetünkben élő látássérült embertársainkhoz.

Ennek szép példája volt a Rotary Klubbal való együttműködés. Egy értékes lionnal is bővült klubunk létszáma – értékelte elnöksége egy évét Kocsi Julianna.

A hagyományos programokon túl új rendezvényekkel színesedett a Mosonmagyaróvár Lions Klub élete. Megrendezték például az I. Lions Teadálutánt, ahol megköszönték támogatóik segítségét. Kapcsolódtak a Lions Kormányzóság „Sight First" látásvédelmi programjához. Részt vettek Pozsonyban a „Golden Triangel" nemzetközi programban, ami a segítő kutyák képzésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

A 2014–2015-ös klubévre Kocsis Juliannát zónaelnökké választották:
- A megtisztelő felkérést dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona kormányzótól kaptam. Zónaelnökként feladatom a hét klubbal való kapcsolattartás.

A Körmenden, Szombathelyen, Sopronban, Győrben három, és a Mosonmagyaróváron működő Lions klubokkal szeretnénk baráti munkakapcsolatot létesíteni – zárta Kocsis Julianna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszüntették a közalapítványt

A közalapítvány tevékenysége már 2012-ben is passzív volt, anyagi lehetőségei kiürültek. Tovább olvasom