Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Elloptak tizenkét malacot a jánossomorjai telepről

A telephely alkalmazottja három társával és a biztonsági őr segítségével egy tucat malacot lopott el.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 26-án délelőtt egy jánossomorjai sertéstelepen leltárt végeztek és megállapították, hogy tizenkét sertés hiányzik az állományból, ezért értesítették a rendőrséget.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a lopást ismeretlen elkövetők 2013. november 25-én 17 és 18 óra közötti időben egy utánfutós személygépkocsival követték el. Az autót a telep biztonsági kamerarendszere rögzítette. A helyszínelők adatgyűjtést végeztek, azonosították a jármű tulajdonosát. Megállapították, hogy az autó egy, a telephelyen biztonsági őrként dolgozó férfi tulajdona, akitől az egyik ott dolgozó rokona azt kérte, hogy adja kölcsön a kocsit és segítsen kivinni az állatokat a telepről.

Fotó: rendőrség
Fotó: rendőrség

A biztonsági őr segítségével - munkaideje alatt - két telephelyen dolgozó nő és két férfi 2013. november 25-én délután tizenkét malacot lopott el a telepről. A tolvajok útközben a járművet kicserélték, majd a sertéseket ismeretlen helyre vitték.

A rendőrök J. Nikolettát, H. Lászlót, E. Jánost, E. Barbarát és B. Imrét a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították. Ellenük lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a haszonállatok hollétéről tud, vagy alkalmi adásvételéről tudomást szerez, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 107; 112 központi telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakossági fórum Kimlén – Átalakul a Mosoni-Duna-part

Tovább olvasom