Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Ellopták a kavicsbánya kotrógépét

Mosonmagyaróvár - Egy 32 tonnás kotrógépet loptak el ismeretlenek a Mosonmagyaróvár melletti Újudvaron lévő kavicsbánya területéről. A tulajdonos 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.
A rendőrség továbbra is keresi azt a mintegy 8 millió forint értékű kotrógépet, amit az eddigi adatok szerint január utolsó hetében loptak el ismeretlenek az Újudvaron lévő kavicsbánya területéről. A felső forgóvázas, lánctalpas, sárga színű, kanalas kotrógép mintegy 32 tonnát nyom. Így vélhetően komoly felszereléssel és műszaki szállító járművel kellett rendelkezniük a tolvajoknak. A rendőrség ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást az ügyben dolog elleni erőszakkal jelentős értékre elkövetett lopás miatt.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik bármiféle információval rendelkeznek a lopással kapcsolatban, vagy január utolsó hetében láttak a környéken olyan szállító járművet, amivel a kotrógépet elvihették. Várják továbbá azok jelentkezését is, akiknek esetleg felajánlották a képen látható gépet, vagy bármit tudnak a szerkezet hollétéről. A kotrógép tulajdonosa 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki érdemi információval segíti a rendőröket a tettesek, illetve a gép megtalálásában.

Ellopták: 200 ezer forint jutalom jár érte a nyomravezetőnek.
Ellopták: 200 ezer forint jutalom jár érte a nyomravezetőnek.

Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 215-433-as számon. A bejelentők adatait bizalmasan kezelik.

Olvasóink írták

 • 10. rivotril 2008. március 25. 23:06
  „amaaaaarha :D és a harminckét tonna semmi nyom nélkül eltünik :D kopperfild irigykedne...”
 • 9. gép.kez. 2008. március 25. 09:28
  „Azt nem tudom, hogy ezt a kotrót ki és hogyan lopta el! Viszont, azt tudom, hogy akár kisteher, akár személygépkocsi utánfutóval bár ki lophat egy - egy kissebb kotrót az EU-ba. De akár Magyarországon is! Miért ne? Hisz a rendőreink egy ilyen rendszám nélküli munkagépet képtelenek azonosítani! Sőt nem is törödnek vele.
  Amikor egyikhelyről a másikra viszi a fuvarózó, azt sem mondják az utánfutón a többmilliós gép tulsajdonjoga felől, hogy fapapucs! Nem is értenek hozzá!”
 • 8. kotrogep 2008. március 24. 23:44
  „Nemetorszagban legutobb egy egesz darut vittek el, meg az utat is le kellett zarniuk a tolvaj uraknak. Egy nagy keleti orszag "tisztes allampolgarai" szoktak megrendelni ezeket a lopasokat. Az utobbi idoben egesz kamionok tunnek el. Lesz ez meg igy se.”
 • 7. Benceee 2008. március 24. 14:30
  „áááá ezt hogyanmár hogy tudnak egy akkora szart el lopni??:S szerintem ott van a gép a tó ajjában:D”
 • 6. egy 2008. március 22. 19:05
  „Furcsa???? Eszt nem kell keresni!!!Tudják hol van,ez csak biztos egy elterelö müvelet!!!!”
 • 5. Cseter János 2008. március 22. 11:38
  „Ide is a derék vámosokat kellene úszitani! Őki biztosan felderítenék, jó pénzért? Hisz a sporoni rovatban szinte tarolnak a gépükocsivezetők büntetésénél!”
 • 4. titus 2008. március 22. 11:19
  „Ebben az országban nincs akadály!”
 • 3. matriné 2008. március 20. 10:12
  „Hogy tudnak ekkora gépet ellopni?-kérdezi egyi perzekútor a másitól.
  Hát úgy, hogy lefotózzák és beszkenneleik és lekicsinyítik. Így tudják ellopni! Nem múgy mint a repülőgépet, mert ez nem száll fel, és akkor nem látják kicsinek.”
 • 2. 456 2008. március 20. 10:05
  „lehet hogy a tó alján figyel a gép”
 • 1. Hm 2008. március 20. 08:07
  „Könnyen ajánlott fel 200 ezret. Lesz az több is. Sosem kell neki kifizetni. Mostanra már régen beolvasztották. Szerintem ezt a tulajdonos is tudja.El lehetne gondolkozni egy lízingcsaláson.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigor, szankciók és magasabb bírság

Kistérség - Behajtható legyen az elszállítás költsége, magasabb a büntetési tétel, hatósági jogkört… Tovább olvasom