Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Elkapták a furgonok felgyújtóit

Mosonmagyaróvár - Elfogta a rendőrség azt a két fiatalembert, akik még augusztusban loptak el két furgont.
A két teljesen kiégett furgont találtak az arra járók augusztusban a kora hajnali órákban a Mosonszolnokról Alberkázmérpusztára vezető út mentén. Az egyik jármű az út szélén állt, míg a másik a szántóföldön. Mindkét kisteherautó annyira kiégett, hogy csupán az üres karosszéria maradt meg azokból. Nem sokkal a kiégett kocsik megtalálása után jelentették a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, hogy az egyik helyi vállalkozás telephelyére ismeretlenek betörtek az éjjel. A telepről két Renault Master kisteherautót vittek el a tettesek. Később kiderült, a két ellopott járművet találták meg kiégve az Albertkázmérpusztára vezető út mellett.

A vizsgálat megállapította, hogy szándékos gyújtogatás történt, a roncsokon égésgyorsító maradványait is megtalálták. A tűzben több mint 9 millió forint kár keletkezett. A rendőrség dolog elleni erőszakkal jelentős értékre elkövetett lopás miatt indított eljárást az ügyben ismeretlen tettes ellen. Az azóta is tartó nyomozás eredményeként a rendőrök most jutottak el ahhoz a két mosonmagyaróvári fiatalemberhez, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A 24. éves P. József és a 25 éves V. Ákos kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Állításuk szerint csak "kocsikázni" akartak egyet, majd miután árokba hajtottak, egy hirtelen ötlettől vezérleve mindkét furgont felgyújtották. A rendőrség tovább vizsgálja az eset részleteit, a nyomozás során a gyanúsítottakkal kapcsolatban további bűncselekmények is ismertté váltak.

Olvasóink írták

 • 12. Davyd87 2009. november 10. 20:31
  „naszoval üdv mindenkinek!
  Ha még valaki olvassa ezt a cikket, leirom az igazságot!én mindent tudok az egész ügyről, mivel jelenleg is a cégnél melozok!Vallaloid min exkollegám már félig meddig leirta az igaza!A P. gyerek apja nálunk volt sofőr, de mivel állandóan elaludt és nem ért oda időben a lerakokra, ezért kirugták.Ezek után beperelte a fönökéket!ez az egész furgonlopás gondolom akkor jutott eszébe, mikor ténylegessen rájött, hogy fönököméktől pénzt már nem fog kapni!Azért nem ő volt a tettes, hanem a fiatalok, mert nekik nincs vagyonuk, amit elkobozhatnának kárpotlás gyanánt, az öregnek meg van háza meg autója is ha jól tudom!Na röviden ennyi, én remélem azért nem usszák meg poton felfügesztettel!”
 • 11. Vallaloid 2009. október 10. 20:06
  „Már kezdetektől fogva titkon őket gyanusitották, nem csodálom, hogy megtörtek!
  A kocsikázás, meg az hirtelen őtlet csak szépités, hogy a biróbácsi nehogy sok büntit adjon!
  Meg milyen véletlen, hogy Kázmérpuszta fele futotak árokba, ahol a fönök lakik, hogy lássa a kocsikat reggel!
  Apucitól tudhaták, hogy a kocsik kulcsai merre vannak!
  Én is addig dolgoztatnám, amig vissza nem fizeti, az ilyenekkel meg lehetne tölten és megnyitni valameik szénbányát, hogy ne unatkozzanak!”
 • 10. Imcsi 2009. október 10. 15:57
  „Így már egész más a leányzó fekvése!”
 • 9. Rbar 2009. október 09. 21:13
  „Hogyan? Hát hogy az egyikük apja (aki ennél a cégnél dolgozott annakelőtte) segített nekik...
  Nem kell hozzá sok ész, a fater "sofőrködött", kirúgták, megtervezték -abban a híresen idióta pr...i agyukban-
  aztán ennyire futotta! Ő, aki még polgárőr is! Pf!”
 • 8. Imcsi 2009. október 09. 20:35
  „Lehet vicces az előadás, de én is ebben az irányban gondolkodtam! Onnan, a majdnem Isten háta mögül hogyan jöttek vissza a városba?”
 • 7. w.people 2009. október 09. 18:35
  „??D
  Imádom az ilyen okos embereket mint Te!
  Vicces ahogy előadod a Calambo-t... :D”
 • 6. ??D 2009. október 09. 15:01
  „Na ideje volt már. Hát én ismerem is ezeket a szemétládákat. És ahogy Rick-is irja nem lesz olyan szerencsénk, hogy elzárják őket jó hosszú időre.
  Viszont remélem tovább nyomoznak mert én úgy gondolom, hogy ellentmondás van a vallomásban.
  Először is. ha hirtelen pattant ki az agyukból, hogy felgyújtják honnan szereztek égés gyorsítót. És ha ezen a szálon elindulva feltételezzük, hogy szándékos volt kellett lennie egy 3. személynek is aki elhozta őket a helyszínről. Kicsit mélyebbre kéne ott még ásni az ügyben. Persze ez is jó, hogy már megvannak de ha van egy harmadik az se ússza már meg álljon csak be a sorba!!”
 • 5. atika3887 2009. október 08. 21:48
  „Pancser!Ott a pont!”
 • 4. RickCartman 2009. október 08. 19:15
  „meg fogják úszni ezt is,valami nevetséges felfüggesztettel”
 • 3. fortuna54 2009. október 08. 19:09
  „Érdekes,hogy ezek férfiak,és nem nök voltak.”
 • 2. pancser 2009. október 08. 16:24
  „Be kell vezetni a derest meg a pellengért. 50 botütés fejenként, két hét pellengér, aztán kőbánya míg meg nem keresik a furgonok árát, mert úgy látszik másképpen nem lesz rend. Persze tudom hogy az óhaj nonszensz a mai világban, de ha így folytatódik a közállapotok romlása, talán nem is tartozik a fantázia világába.”
 • 1. Imcsi 2009. október 08. 15:30
  „Nem tudom elhinni a "mesét" a kocsikázásról !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Államosítás, számonkérés, munkahelyteremtés

Mosonmagyaróvár - Államosítás, számonkérés és munkahelyteremtés. E három fő gondolat jegyében készül… Tovább olvasom