Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Elismerést kaptak a szociális segítők

A szociális munka napján a szociális területen dolgozó szakemberek és az önkéntes segítők kimagasló szakmai munkáját ismerték el.
A szociális munka napján a szociális területen dolgozó szakembereket és az önkéntes segítőket ünnepelték. Kimagasló szakmai munkájának elismeréseként az emberi erőforrások minisztere által adományozott „A miniszter elismerő oklevelét" Hoffmann Attiláné, az Egyesített Bölcsődék Intézmény vezetője vehette át.

Árvay István polgármester a város nevében megköszönte a nyugdíjba vonuló intézményvezető, valamint Csendes Ibolya, a Kistérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgáltató Központ egykori vezetőjének több évtizedes munkáját.

A felvételen Árvay István köszöntötte Csendes Ibolyát és Hoffmann Attilánét. Fotó: Milkovits Tibor
A felvételen Árvay István köszöntötte Csendes Ibolyát és Hoffmann Attilánét. Fotó: Milkovits Tibor

„Mosonmagyaróvár város kiváló szociális dolgozója" díjat adományozott a helyi képviselő-testület Pinkéné Bodnár Zsuzsannának, „Önkéntes szociális munkáért" elismerő oklevelet Vargáné Bayer Andreának és Dovigyel Lászlónénak. Igazgatói dicséretben részesült Bognár Imréné, Faragóné Tóth Zsuzsanna, Hajdúné Fónagy Judit, Karácson Józsefné, Médl Henrikné, Szitás Péterné és Galvácsi Szilvia, a Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény dolgozói.

Ugyancsak intézményvezetői dicséretben részesült Csendes Viktória, Zöld Ágnes és Molnár Péterné Erika, a Kistérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgáltató Központ, valamint Gősiné Hanák Rita, Pfeffer Jánosné, Biederné Vincze Zsófia, a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék Intézménye és Vingelman Gyöngyi, Dertyina Ildikó, a Családok Átmeneti Otthona munkatársai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már kapható az Eltaszított fele királyság

Már kapható a Kisalföld legújabb dokumentumkötete, a Szigetköz elmúlt negyedszázadának drámai… Tovább olvasom