Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Elismerés: javaslatokat várnak

A helyi rendelet értelmében kétévente ítéli oda az önkormányzat képviselő-testülete a „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díjat.
Az elismerés annak a városban élő, vagy tevékenységével a városhoz szorosan kötődő magánszemélynek, közösségnek, szervezetnek adható, aki Mosonmagyaróvár környezeti állapota javításához kiemelkedően hozzájárul, a helyi környezet- és természetvédelmi feladatokat magas színvonalon látja el, a környezetvédelmi nevelés területén huzamosabb időn keresztül magas színvonalon ad át ismereteket, városhoz kötődő, országos színvonalú környezetvédelmi tudományos vagy kutatómunkát végez.

Az elismerésre javaslatot tehetnek társadalmi és civil szervezetek, intézmények vezetői, önkormányzati képviselő és a polgármester. A javaslatokat írásban kell benyújtani (postai úton vagy személyesen) február 24-ig a polgármesteri hivatal városfejlesztési és fenntartási osztályára Németh Andreának.

A javaslatnak tartalmaznia kell részletesen az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását, azaz meg kell indokolni, hogy a javaslattevő milyen okból tartja elismerésre méltónak az általa nevezettet.

A javaslatokat a gazdasági bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztéséről. A díj odaítéléséről a testület határoz márciusi ülésén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gazdászok báloztak

Az óvári gazdászhagyományoknak megfelelően a napokban rendezte meg az Óvári Gazdászok Szövetsége a… Tovább olvasom