Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Elhajtott a rendőrök elől, majd fának ütközött

Igazoltatásra akartak egy személyautót megállítani a rendőrök Mosonmagyaróváron a minap. A kocsi azonban kikerülte a járőröket és elhajtott.

Az egyenruhások a menekülő után eredtek, ám nem sokáig kellett követni, a férfi ugyanis az Ostermayer utcában egy fának ütközött. Kiderült, hogy a sofőr nem véletlenül menekült, ugyanis meglehetősen ittasan ült a volán mögé. A rendőrök a helyszínen elvették a jogosítványát, majd vérvételre előállították.

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. mérpontén 2010. január 28. 21:09
  „szocdem!
  Én nem a muzulmán világról beszéltem, és nem statisztikákról!
  Tényekről! Én, vesztettem el ismerősömet ez végett! Az ital belassítja az embert!”
 • 28. musicnummer1 2010. január 27. 07:01
  „26-os !!!! Mennyire igazad van,én 21 éve Bécsben lakom,a magyar autós pofátlanul áll a járdán,parkolójegyet nem vesz,mert az pénzbe kerül......Nem beszélve az autópályán amit müvelnek,számtalanszor láttam,hogy civil autós autópályarendörök szedték ki........sorolhatnám,de nincs jelentösége.Közlekedési morál.......Egyébként jó lenne már az ittas vezetöktöl V ? G L EG elvenni a jogsit.....Aztán menne jogsi nélkül......Aki eddig ivott,ezután is iszik vezetés közben.?n 41 éve vezetek,million felül és SOHA egy pohárral nem itam,amikor tudom,hogy veztek.....Erröl ennyit !!!”
 • 27. nagy_greg 2010. január 26. 16:02
  „sorry, halott”
 • 26. nagy_greg 2010. január 26. 16:01
  „szocdem,

  1. Mihez kepest hallot egy hallot ha egy alkeszos gazolta el??
  2. Becsbe NEM parkolnak ugy in BP-en vagy Gyorben, ezert nem torik le az ablaktorloket, ha felall a jardara es babakocsit nem lehet eltolni mellete, es a kismama kerulheti az uttesten. (majd az alkoholista segit neki?)
  3. Austriaban NULLA tolerencia a gyorshajtasnal, nekunk adnak 3-5km/h´t... LOOK az O kreszukre!!
  4. Austriaban NULLA tolerencia a ´parkolok de nem fizetek, es aztan mondom, hogy NE MA, most mentem fizetni, lecci lecci ne buntess meg´ Ott elore kell venni a parkolo jegyeked, mint itt a BKV jegyet.
  5. Becsnek igen tiszta belvarosa van.......mi ossze genyazzuk a milyenket.
  6. Lattal Becsben autot parkolni a:
  A: jardan?
  B: zebran?
  C: buszmegalloban?
  D: villamosmegalloban?

  Ja, es en eltem ott kint Becsbe. Nezzd meg a tobbi bloggot, ahol igen am lehuztam Oket. De... tudnak am viselkedni is.

  SZERINTED MIERT BUNTETIK A MAGYAROKAT ITTHON...ES ENNYIRE??? Azert, mert TE sorozni akarasz a volan mogott.... de igered, hogy csak annyit fogsz letudozni amennyit csak akarsz, mert JOGOD VAN a DRINK and DRIVE-hoz.

  En is szeretnek egy sort inni vacsi utan a haverokkal vagy bort a vacsival, es aztan be az autoba es haza. DE...NEKED koszonhetem, hogy nem tehetem meg, mert tulzasba vitted a sorozest, est most mar olyan torveny van, hogy SENKI sem teheti meg.

  Thank you very much!”
 • 25. nagy_greg 2010. január 26. 15:36
  „szocdem, te mar reg nem is a cikkrol beszelsz. Bocs”
 • 24. sugarbird 2010. január 26. 14:41
  „Egy szép piros Mazda volt...
  A srácnak már volt emiatt elvéve a jogsija..Ne sajnáljátok,még jó hogy a fa fogta meg és nem egy vétlen autós!!!”
 • 23. Griffin 2010. január 26. 14:31
  „he-he, a piás sofőr jól megjárta, mekkora lúzer!
  jobb így, mintha ugyanilyen piásan gyerekeket tapos szét a járdán....”
 • 22. szocdem 2010. január 26. 12:15
  „greg....

  1.Mindenkinek joga van a közlekedéshez, így a gépkocsivezetéshez is ALAPVETŐEN.
  Az más kérdés (kissé demagóg) hogy a vakok tudnak-e vezetni, de tudomyányosan már ennek sincs túl sokáig akadálya.

  2. Az hogy ki mit visz túlzásba az változó. Az is hogy azt gondolod itt van a legtöbb alkoholista (nem igaz, mert csak megállapodás kérdése hogy kit nevezünk alkoholistának, és van a hazai megállapodás, ami köszönő viszonyban sem áll a valósággal).
  A magyaroknak semmivel sem szeretném ha TÖBBET engednének meg mint pl. a németeknek vagy osztrákoknak, de felháborít, hogy KEVESEBB a joga egy magyarnak minden téren. (Iylen a nulltolerancia, és a hozzá kapcsolódó összes szabsértési, és büntető jogszabály!!)

  Sajnálom hogy nem érted.
  De az alapmondatot lehet hogy megérted, és tovább gondolva a többit is felfogod:
  Bécsben egy tilos parkolás 21 Euro straf (bírság.) pesten ugyan az 100 Euro!!!! És jó ha nem kell újra festeni a kocsidat is!!! Érted???? Mihez képest mennyi az annyi?? Mihez képest ittas az ittas? Mihez képest korlátoz pár idegen jogász magyar embereket a közlekedésben (Vagy bármiben, amiben otthon vagy a szomszédban nem merné megtenni)???”
 • 21. nagy_greg 2010. január 26. 12:05
  „19. szocdem:

  1. Szoval, szerinted mindenkinek van joga vezetni? Ok, adjunk a vakoknak is jogsit. Vagy talan nem olvastad el rendesen amit irtam, es csak csipobol reagalsz??

  2. Engedjuk meg a magyaroknak is, hogy ittasan vezessenek. Csak nem vinnenk tulzasba, ugye??? It van a legtobb alkoholista az egesz vilagon!!!

  Nem kisztihand.... kiss my ass.”
 • 20. szocdem 2010. január 26. 10:58
  „16.mérpontén!

  Az a helyzet, hogy 2008 óta tudjuk (Bocs, már aki olvas komoly tanulmányokat is):
  A halálos balesetek töredékében állapitható meg a sofőr ittass volta. De csak az esetek 20%-ban hozható összefüggésbe az ittasság - mint alapvető ok a baleset bekövetkezése szempontjából.
  Ehez képest sokkal de sokkal több ember hal meg pl. kórházakban orvosi műhibákban, de ott nem követel senki tilót, bitót és más gyilkokat..

  ennek okán azt kell mondanom: a felvetésed, hogy mit "szólnék ha saját hozzátartozómat ütné el egy részeg" inkább provokativ, mint megalapozott, és nagyon hasonlit azoknak a társadalmat manipuláló jogalkotóknak a demagógiáira, akik ezt az egész muzulmán vezetési morált honositották. Egyébként nagyon szomorú lennék, de iylen az élet, bárkivel bármi megeshet - akár a fejére eshet egy cserép is, mert valaki nm volt a szakmája csúcsán amikor felrakta - pl. részeg volt.:))))))))))))))))”
 • 19. szocdem 2010. január 26. 10:47
  „14. nagy greg!

  ezt írod:
  "De.... a jogositvany megszerzese NEM JOG."

  Azt hiszem elment feletted az idő, és azt sem vetted észre, hogy már MOSZKVÁBAN IS AZ!!!! Sőt, van ahol senki nem engedheti meg külön senkinek, hogy a saját tulajdonát képező használati tárgyat rendeltetésszerüen használja, - pl. autóját vezesse. Érted? Ezt ha megérted akkor megérted azt is hogy mi a külömbség a bolsevik meg a demokrata között.:))))))

  És még ezt is írtad bőszen:

  "Azt olvastad, hogy en hogyan is buntetnem a reszegeket?"
  Igen olvastam, és azért válaszoltam külön neked, mert az amerikás zablatyot is idekeverted. (tudod kainek fingja sincs európáról az általában ezzel kezdi - na nem mintha volna amerikához is bármi köze)
  Ezért tájékoztatni szeretnélek: Hegyeshalom nyugati határa nem érinti Oregont, se Texast! Így pont az nem érdekel itt senkit hogy ott mi van. Azzal kéne már törődni, meg példálózni, hogy tőlünk 40 km-re hogy mennek a dolgok.
  Kisztihand!”
 • 18. szocdem 2010. január 26. 10:40
  „12 Csetneky!

  Ezt írod:
  "A legjobb megoldás, ha részegen meg bedrogozva nem ül volán mögé."

  Azt hiszem nem éred, hogy ebben teljesen egyet értünk! A véleménykülömbség abban van, hogy kell-e nekünk a muzulmán jog "nulltoleranciája"?? (Bocs, én nem rendelkezem sem Tel-avivi, sem azeri rikonsággal, ezért elutasitok minden ilyen nemzeti-vallási irányultságú társadalmi megközelitést)
  A gépjárművezetés körül csak náluk vannak hisztériás állapotok egész európában - ideértve a jogsiszerzéstől a bevonás okain, és általános körülményein át egész a büntetések módjáig, és mértékéig át, mindent.
  Az a véleményem, hogy Belga jogsirendszer kell - de ugyan olyan KÁRTÉRITÉSI FENYEGETETTSÉGGEL ötvözve! Akkor mindenki tudná, hogy hanyadik sör (kb 14 00/000%) után nem szabad 30-40-nél gyorsabban közlekedni, és hány sör után nem szabad egyáltalán autóba űlni! A jelenlegi szabállyt hülyéknek, az állam mindenhatóságába való hitre idomított rabszolgáknak találták ki, nem felelősen gondolkodó állampolgároknak! (Ismétlem: Belga példa, ahol a jogsi olyan mint itt a buszbérlet..!)”
 • 17. Baradlay 2010. január 26. 01:24
  „Igy mar franko!!!! Sajnos nem doglottek meg!!!!!!
  10 millio buntetes es utanna irany Kohida!”
 • 16. mérpontén 2010. január 25. 20:52
  „szocdem! Megnéznélek hogyan reagálsz akkor, ha a szerettedet üti el egy ittas személy!
  Aki 1-et iszik, az iszik még egyet és így tovább!
  Nem véletlenül lett 0 tolerancia!”
 • 15. jánosi 2010. január 25. 20:45
  „szocdem 11. -hez
  jól értem aki iszik : nem rabszolga !
  többiek : vizet isznak, rabszolgák !
  ez az alkoholisták kedvenc magyarázata, evés után kötelező ivás ............
  változtass nevet : LEONCIÓ ( gyengébbek kedvéért Izaura rabszolgatartója ), de az IVÓ is jó lehet.”
 • 14. nagy_greg 2010. január 25. 13:15
  „11. szocdem: igen, jogod van szarra inni magad, a sajat otthonodba.

  De.... a jogositvany megszerzese NEM JOG.

  Es pontosan mit akartal mondani??? Azt olvastad, hogy en hogyan is buntetnem a reszegeket? Igy mar NEM segit egy uj jogsi sem! Es nem erdekel, hogy hol milyen konnyu egy ujat szerezni, ha nincs mit vezetni.”
 • 13. kivagyokén 2010. január 25. 11:49
  „Én személy szerint egyetértek ebben az esetben a zéró toleranciával. Így is túl sok piás, és sajnos drogos okoz balesetet. Engem meg személy szerint nem izgat, hogy nem ihetok ha vezetnem kell. Egyébként szerintem kár a "nyugatra" hivatkozni. Ugyanis ott a többség ismeri a mértéket, ami itt sajnos nem jellemző. Ha engednének egy Üveg italt, a magyar egy REKESSZEL inna. Mert az is egy.”
 • 12. Csetneky 2010. január 25. 10:07
  „7. szocdem

  Szerintem nincs igazad. Mi az, hogy a hírünk miatt nem állt meg? A részeg osztrák rendőr megölt egy embert, elmenekült a helyszínről és végül kapott 520 euro pénzbüntetést. Ezért lenne rossz hírünk? Hát lehetne, mert az ítélet nevetséges, csak ellkenkező előjellel, mint amire te gondolsz. A jogsi elvétel pedig nem büntetés! Engem az elmúlt 10 évben talán kétszer állítottak meg, pedig elég sokat közlekedem. És mi van akkor, ha megfogják mégis, mert jogsi nélkül vezet. Néhány 10 ezer forint pénzbüntetés. Az autójában így sokkal több kár keletkezett!
  De végülis ha rám hallgat, mindenki azt csinál, amit akar. A legjobb megoldás, ha részegen meg bedrogozva nem ül volán mögé.”
 • 11. szocdem 2010. január 25. 10:04
  „8. nagy greg!

  Te azt hiszed itt mindenki analafabéta? Az USA-ban kb 20 perc alatt kapsz jogsit max 30 dollárért. HA elvesztenéd - mondjuk szándékos, csúnya részegség miatt - egyszerüen lecseréled a neved, és csináltatsz másikat..
  Másrészt a világon sehol nincs "nulltolerancia", csak itt, meg pár iszlám országban - legközelebb azerbajzsánban találtam ilyet- ami mellesleg generálja az ilyen eseteket -sőt halált is kozhat. Sajnos vannak akiknek ez a nyeretlen demagóg baromság kell - azt hiszik hogy ha ők nem isznak akkor tökéletesek. Pedig egy frászt! Az ebéd mellé EURÓPÁBAN ősidők óta jár egy üveg bor is! (Igaz, a rabszolgáknak csak víz, és valszleg sokan ezt szokták meg.) HA a franciától a némettől, vagy bármelyik normális néptől el akarnád venni az ebéd utáni ital jogát, akkor valszleg ott nem lennél egy percig se politikus. Itt minden és mindenki elmegy..sajnos..”
 • 10. Legate 2010. január 25. 08:33
  „Annyira nem kellett volna menekülnie. A rendőrök mire megfordultak a Báger kocsmánál, ő már a Kossuth L. kereszteződésnél volt. Mire a rendőrök a Kossuth L. kereszteződéshez értek a piros már eltűnt az Ostermayer utcában. Ej Pubi ,,Lassan járj, tovább érsz,, :D”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén is hatvanmilliós kiegészítés kell a kórháznak

Mosonmagyaróvár - A jelenlegi finanszírozás mellett idén is várhatóan 60 milliós önkormányzati… Tovább olvasom