Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Elfogadás Napja hetedszer

A Flesch Károly Kulturális Központban ismét megrendezik holnap reggel 9 órától az Elfogadás Napját.
A hagyományok szerint a látogatók megismerkedhetnek a hallás-, látás-, mozgás- és értelmi akadályozottsággal élő gyerekek és felnőttek eszkö-
zeivel, játékaival, beszélgethetnek, tapasztalatokat, barátokat szerezhetnek. Ismét lesz jelnyelvbemutató, akadálypálya, beszélgetés paralimpiai sportolókkal, sportvezetőkkel, egészségügyi szűrések, bemutatók, közös játékok, játszóház.

Kecskemétről és Budapestről érkezik a Segítő Kutyák bemutatója, akik a mozgássérüléssel élők mindennapjait megkönnyítő lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket, kipróbálhatják a tandemkerékpárt, itt lesz a 2011-es Goldenblog 3. helyezettje, Fanny Hozleiter, aki a „Kerekes székkel a világ" blogjával lett népszerű.

Idén is láthatunk vakvezető kutyát, Braille-írógépet, beszélő számítógépet, segítő eszközöket, játszhatunk „érzékenyítő" játékokkal. Délután 2 órakor színháztermi műsor kezdődik, délután 3 órakor együtt nevelést segítő szakmai program lesz Ramocsa Gáborral, a Semmelweis Egyetem tanárával. A csörgőlabda nemzeti válogatott is bemutatót tart.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem jó biznisz a fogorvosi ügyelet

Jelenleg kilenc fogorvos végzi Mosonmagyaróváron az ügyeleti fogászati ellátást, melynek biztosítása önkormányzati feladat. Tovább olvasom