Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

''Elfáradt a vezetés Mosonmagyaróváron''

Közösen állít polgármester-, illetve képviselőjelölteket az önkormányzati választáson Mosonmagyaróváron a Fidesz és a Magyar Demokrata Fórum (MDF) helyi szervezete – hangzott el a két szervezet sajtótájékoztatóján.
Nagy István városi Fidesz-elnök elmondta: az összefogás célja volt, hogy a lehető legszélesebb megoldást megtalálják a város életének megváltoztatásához, az új lendület megteremtéséhez. A szövetség polgármester- és képviselőjelöltjeit a helyi választási bizottság nyilvántartásba vette. Az ajánlószelvények gyűjtése során tapasztalható volt, hogy a városlakóknak elegük van a tizenkét éve regnáló városvezetésből, mindenképpen változást szeretnének.

Mosonmagyaróvár a lehetőségeihez képest nagy lemaradásban van.
Szabó Miklós polgármesterjelölt elmondta: az ország helyzetéhez hasonlóan a város is gazdaságilag és morálisan mélyponton van. Elfáradt a városvezetés és a polgármester. A négy évvel ezelőtti ígéretekből szinte semmi sem valósult meg, munkaadó helyett munkást adó lett Mosonmagyaróvár, hiszen a helyiek a környező településekre járnak dolgozni. A sokat emlegetett kormányzati hátszél pedig nagy adóssághalmazt „fújt" Mosonmagyaróvárra.

Sólyom Tibor helyi MDF-elnök a közelmúltban a városban történt Habsburg-szobor-rongálással kapcsolatban fejtette ki álláspontjukat. A szervezet összefogásra hívja fel a városlakókat: „Több figyelmet fordítva egymásra közösen vessünk véget a jelenleg uralkodó közéleti közönynek."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladó a ''romantika'' Dunakilitin

Családi okok miatt ötszázezer euróért eladó a hatvan százalékban „kész” Romantik Hotel Dunakilitin. Olyan vevőt keresnek, aki felépíti a szállodát, sőt, állítólag két év múlva uniós forrás is mutatkozik a korábban tervezett egészségcentrum és vendéglátó-ipari szakközépiskola felépítésére. Tovább olvasom