Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Élet a show és a pofonok után

A mosonmagyaróvári Fekete Szilvia a tévécsatornától kapott nyereményutazásra egy barátnőjét viszi magával, miután egykori villatársával, Péterrel szövődött szerelmük a napokban goromba véget ért.
Fekete Szilvia: farmert fog reklámozni: Sziszi úgy véli, egyedül sokkal jobban tud érvényesülni.
A valóságshow-n túl is van élet. Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint hogy a ValóVilág című műsor vége után több hónappal is a játék egykori szereplői, vezetői hírekkel tudnak szolgálni a bulvársajtónak. Az elmúlt napok effajta híradásai az egykori villalakók közt történt „családon belüli erőszakról" számoltak be. T

örtént ugyanis, hogy a Budapest Parádén Péter nem kevés alkohol hatására ököllel Sziszi arcába csapott, így a lány a kapcsolat haladéktalan befejezése mellett döntött. Egy szemfüles amatőr videós jóvoltából a bulvársajtót is bejárták a brutalitást tanúsító felvételek.

A mosonmagyaróvári Fekete Szilvia azóta különköltözött a díjbirkózótól és egy barátnőjével él albérletben Budapesten.

– Nem tudtam megemészteni az esetet, így lezártam ezt a kapcsolatot. Semmi esélyét és értelmét nem látom annak, hogy Péterrel folytassuk ezt a viszonyt. Én nem tudok erre magyarázatot adni, de miképp is tudnék, ha ő maga sem tud normális indokot felhozni – mondta el a Kisalföldnek Sziszi, amikor a napokban a Lajta-parti városban járt, hogy nyaralása előtt meglátogassa szüleit.

Egyedül jobban megy az aerobik

– A Péter és köztem lévő kapcsolatot már teljesen lezártam. A Mónika-show felvételén nagy nyilvánosság előtt kijelentettem, hogy nem kívánok ezzel a témával tovább foglalkozni és beszélni róla, és ehhez tartom is magam. A szakításunk óta egyébként egyre több ajánlatot és felkérést kapok különböző szereplésekre és fellépésekre.

Úgy tűnik, egyedül sokkal jobban tudok érvényesülni. A napokban fogok aláírni egy szerződést, ami vélhetően hosszú távon meghatározza a jövőmet. Aerobikoktatóként fogok dolgozni egy budapesti központban, miután elvégzek egy kilenc hónapos úgynevezett fitneszakadémiát.

Ebben a munkában, azt hiszem, megtaláltam a számításomat. Korábban táncosként dolgoztam, s ezt nem akartam teljesen feladni. Az alakformáló tornának létezik egy táncos formája, az úgynevezett dance-aerobik, amit oktatni fogok a közeljövőben. Az elmúlt időszak megtanított arra, hogy több lábon álljak, ezért keresek egyéb lehetőségek et is. Az elkövetkezendő hetekben például óriásplakátokon fogok feltűnni egy farmermárka reklámjában. Az RTL-lel még egy évig állok szerződésben, ami időnként elég nagy megterhelést jelent, ám ezáltal sok helyre eljuthatok.

„ A tévés szereplésből fakadó népszerűség még mindig nem lankadt, sőt, a tévécsatorna felmérése alapján nekem és Lacinak a legmagasabb a népszerűségi indexünk a villalakók közül."

Laci, Zsolti, Béka és Elvis

– A lakók közül Lacival a műsor vége óta folyamatosan tartom a kapcsolatot, az utóbbi időben pedig Békával és Elvisszel is gyakran keressük egymást. Mióta Petivel szakítottam, már Zsolti is fel mer hívni. Korábban ugyanis a párom válaszút elé állított: vagy őt választom, vagy Zsoltival barátkozom. Petivel egyébként már nem tartom a kapcsolatot. Szeretem még, de úgy érzem, már nincs miről beszélgetnünk.

– Vasárnap indulok Mallorcára arra az egyhetes nyereményutazásra, amit a tévécsatornától kaptam. A nyaralásra az egyik barátnőmet viszem magammal. Az elmúlt napok történései nagyon megviseltek, alig ettem valamit és sokat fogytam. Az elkövetkezendő egy hét alatt remélem, sikerül kipihennem ezeket a megpróbáltatásokat és ha csak egy rövid időre is, de kikapcsolódhatok egy kicsit – mondta bizakodva az egykori villalakó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Golfcentrum létesül a Szigetközben

Ötven hektáron tizennyolc lyukból álló, nemzetközi szintű golfpályát és kiszolgálólétesítmények… Tovább olvasom