Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Éjszakai bojlercipelés, hihetetlen történettel

Mosonmagyaróvár - Bojlereket próbált az éjszaka közepén ellopni két férfi és egy nő Mosonmagyaróváron. Még lebukásukkor is próbálták menteni a menthetetlent egy hihetetlen történet előadásával.
Különös jelenségre lettek figyelmesek a járőrök a minap éjszaka Mosonmagyaróváron. Két férfi ugyanis kis kézikocsin egy villanybojlert tolt éppen az út szélén. A furcsa jelenség mellett a rendőrök sem mentek el szótlanul, kérdőre vonták a két férfit. A kérdésre B. G. és T. R. szemrebbenés nélkül előadott egy történetet, miszerint a méretes „vasdarabot" egy ismerősüktől kapták kölcsön.

A sztori elég hihetetlennek tűnt, ezért a rendőrök elkísérték a két férfit a megadott címre, hogy tisztázzák a bojler származását.

Az irodánál egy nőt találtak, aki meglátva a rendőröket sem esett pánikba és azt állította, valóban ő adta kölcsön a tárgyat a két férfinek. Az előadott történet azonban gyorsan megbukott, egyrészt több ellentmondás is volt benne, másrészt pedig mivel B. G.-nek már több alkalommal meggyűlt a baja a hatósággal, így a rendőrök nem csupán őt, de az élettársát is ismerték, aki nem volt más, mint az a nő, aki a bojlert „kölcsönadta". Kiderült, hogy a háromtagú csapat előzőleg behatolt az irodába, és míg a két férfi a zsákmány egyik részét hazatolta, addig társuk a helyszínen őrizte a másik vízmelegítőt. A rendőrök a csapatot lopás gyanújával előállították, B. G.-t pedig őrizetbe is vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, mivel jelenleg is több hasonló bűncselekmény miatt folyik ellene eljárás.

Olvasóink írták

 • 6. Szilágyi_Zsolt 2008. november 13. 18:35
  „Vashiányban esetleg szenvednek, de nem megeszik a bojlert, hanem leadják a városszéli fémtelepen. Na és kik azok, akik még ma is a "gyűjtsd a vasat és a fémet" szlogen bűvöletében élnek?”
 • 5. ungi 2008. november 03. 05:07
  „Miert? Ezek bojlert esznek? Netan vashianyban szenvednek?”
 • 4. carmen 2008. október 20. 20:08
  „hat ha egyszer nincs mit enniük ezeknek az embereknek. mosonmagyarovarnak mar ugy is mindegy!”
 • 3. fs 2008. október 17. 21:06
  „Te! Előbb ugyanilyen névvel azt firkáltad egy másik témához, hogy nem csinálnak semmit.”
 • 2. kéményseprő 2008. október 17. 18:22
  „Nem kellene a rendőröket szidni. A mai világban örüljünk, hogy még rendőröket látunk a városban.”
 • 1. antrax 2008. október 17. 11:16
  „Még sem olyan hülyék ezek a redőrök,hogy rájöttek.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Verekedés a Bermuda-háromszögben

Mosonmagyaróvár - Ismét az úgynevezett „Bermuda-háromszög" adott munkát a rendőröknek a minap.… Tovább olvasom