Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Egyhangú támogatás az egyetlen jelöltnek

Egyetlen érvényes pályázat érkezett az áprilisban megüresedett mosonmagyaróvári jegyzői álláshelyre.


A jelöltet az önkormányzat szakbizottsága egyhangúlag támogatta. A testület várhatóan csütörtöki ülésén dönt az állás betöltéséről.

Még áprilisban mondott le és ezzel megszüntette közszolgálati jogviszonyát dr. Orbán Géza, Mosonmagyaróvár jegyzője. Ezt követően áprilisi ülésén határozott a képviselő-testület pályázat kiírásáról a megüresedett álláshely betöltésére. A feltételek közt a szükséges képesítések meglétén túl előírták egyebek mellett az önkormányzatnál eltöltött legalább ötéves vezetői gyakorlatot is. A pályázatok benyújtásának határideje már lejárt, az önkormányzat szakbizottsága a napokban ült össze ebben az ügyben. A képviselő-testület várhatóan csütörtökön dönt a jegyzői álláshely betöltéséről.

Szabó Miklós polgármester portálunk érdeklődésére elmondta: a felhívásra összesen két pályázat érkezett. Ezek egyike nem felelt meg az alapkövetelményeknek, ugyanis a jelentkező nem rendelkezett a kiírásban szereplő szükséges vezetői gyakorlattal és az önkormányzatnál eltöltött idővel. Így a bizottság csupán az egyetlen érvényes pályázót hallgatta meg és egyhangú támogatással javasolja pályázatát elfogadásra a testületnek.

Olvasóink írták

 • 11. www0325 2010. június 24. 08:44
  „Sok sikert kívánok a munkához!”
 • 10. hyundai 2010. június 24. 07:46
  „Japo! Oly sokszor írtam már, de mindig beigazolódik, hogy soha semmi nem jó nektek. Amikor külsős lett a jegyző az volt a rossz, most (ha!) belsős lesz, az a nem jó....lehet próbálkozni jobban csinálni, nem a pálya mellől okosnak lenni...”
 • 9. mankapunka 2010. június 23. 21:47
  „Megszólalt a gödörből a luk...”
 • 8. Japo 2010. június 23. 20:22
  „Szerintetek kinek lett kiírva? Nem olvastok a sorok között. Legalább öt évet töltött el az önkormányzatnál vezető beosztásban. Ennél az önkormányzatnál, szerintetek hány ilyen van a városházán+ a szükséges jogi végzettség. Meg lesz ennek is a böjtje. Hamar elfelejtették, hogy már akkor is aljegyző volt amikor mentek a stipimutyik,Lascsik mutyik és a többi. Akkor már régen feljelentés hegyeket kellett volna neki gyártani. Bűnösök közt cinkos aki hallgat. Abban biztosak lehettek nem lesz itt rend csinálva. Nem véletlenül nem külsős lett a jegyző.”
 • 7. kocka68 2010. június 23. 18:06
  „Szerintem az Andrea a legalkalmasabb a poszt betöltésére, óriási hiba volt nem őt választani korábban. Lehetne akár száz jelölt is. Mint tudjuk, a korábbi jegyző helyett is ő dolgozott a háttérben ...........”
 • 6. pancser 2010. június 23. 14:41
  „A hölgynek akit sejtünk, volt alkalma megismerni a munkakört. Ráadásul csinos is, bár a munka ellátásához ez nem kelletik, de mégis, ha nagy ritkán a férfiember találkozik vele azért mégsem mindegy.”
 • 5. invektus 2010. június 23. 14:24
  „:p”
 • 4. Mági56 2010. június 22. 17:30
  „A pályázat egy bizonyos ember részére lett kiírva?”
 • 3. Diákcsemege 2010. június 22. 17:07
  „Nagy Anrea = O.K.!!!”
 • 2. Peko90 2010. június 22. 13:48
  „Szerintem a bizonyos jelölt a jelenlegi aljegyző asszony dr. Németh Andrea. De majd csütörtökön fény derül a jelölt kilétére.”
 • 1. sicc 2010. június 22. 12:22
  „Mi nem tudhatjuk ki a jelölt ? Titkos?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A rossz idő ellenére gyérítettek a Szigetközben

Szombaton mégiscsak fel tudtak szállni a szúnyoggyérítést végző légi járművek, így már huszonegy… Tovább olvasom