Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

Egyelőre mindenki iránt töretlen a bizalom

Az új városvezetés elvárásait fogalmazta meg Szabó Miklós, Mosonmagyaróvár polgármestere a városháza dolgozóinak tegnap.

Az értekezleten a városvezető korrekt és politikamentes munkavégzést kért mindenkitől.

– Kezdetben mindenki iránt töretlen a bizalom – jelentette ki Szabó Miklós polgármester a tegnapra összehívott összapparátusi értekezleten a mosonmagyaróvári városházán. Az új polgármester „beköszönőjében" a városvezetés elvárásait fogalmazta meg a hivatali dolgozók felé, amihez hozzátette: „csak akinek inge, az vegye magára".

Szabó Miklós elmondta: a városvezetés politikamentes munkavégzést vár el minden hivatali dolgozótól. Nem lesznek „kiskapuk", senkitől sem fogják azt kérni, hogy a jogszabályokat megkerülve intézzék el valakinek az ügyét, ám az sem marad szankciók nélkül, ha valamelyikük ilyet tesz. Az ügyintézésben egyenlő feltételeket várnak el mindenkitől. A hivatal dolgozóinak a képviselő-testület döntéseit végre kell hajtaniuk anélkül, hogy minősítenék azokat. Szabó Miklós a polgármesteri hivatal megfelelő munkavégzésének fontosságáról beszélt, mivel az emberek ez alapján minősítik az önkormányzatot. Kitért továbbá a hivatali munkaidő betartására és felhívta a figyelmet arra, hogy szolgáltatásban dolgoznak: a hivatal van az ügyfelekért, nem pedig fordítva.

Szabó Miklós bejelentette: Botos Gábor helyett Sólyom Tibor látja el az önkormányzati főtanácsosi teendőket. A polgármester szerint a jövő évi központi megszorítások miatt vélhetően elkerülhetetlen lesz a létszámleépítés az önkormányzatnál. A szükséges lépéseket azonban igyekeznek a lehető leghumánusabb módon megtenni és minden esetben a végzett munka figyelembevételével hozzák meg a döntéseket.
Méhes Á.    

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elutasította a polgármester a fizetésemelési feltételeket

Alakuló testületi ülését tartotta az ásványrárói képviselő-testület, amelyen elutasították a… Tovább olvasom