Kisalföld logö

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 18°C Még több cikk.

Egészségnap férfiaknak

Férfi-egészségnapot szervez a Moson Megyei Nők Egyesülete július 7-én, szombaton délelőtt 10 órától délután 4 óráig az Iniciál Autóházban.
Lesz autó-, mentési bemutató a Szent Kristóf Mentő Alapítvány közreműködésével, a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltóautó-bemutatóval készül.

Egészségügyi előadások, szűrővizsgálatok is a látogatók rendelkezésére állnak. Mindent a férfiasságról és a férfiasságért címmel urológiai tanácsadást és prosztatarákszűrést tart dr. Szepesváry Zsolt. Alsó végtagi érszűkületszűrés, EKG, vérnyomás- és vércukormérés, belgyógyászati tanácsadás lesz dr. Takács János kardiológus-belgyógyász szakorvos jóvoltából. Nagyné Kovács Judit gyógytornászhoz mozgásszervi tanácsokért lehet fordulni, bőrgyógyászati tanácsadásra és anyajegyszűrésre dr. Vesztergom Hedvighez, reumatológiai tanácsadásra dr. Bródy Edithez, ortopédiai tanácsadásra dr. Halmai Vilmoshoz.
Molnár Zsuzsanna a hajgyógyászatba avatja be az érdeklődőket, a látást Illés Józsefné vizsgálja. A Karolina Kórház dietetikusai szaktanácsadással és kóstolással készülnek. Pulmonológiai és allergológiai tanácsadásra lehet jelentkezni dr. Szalai Zsuzsannánál.

Hallásukat dr. Salamon Attila jóvoltából ellenőrizhetik, a dohányzásról leszoktató programba Reke Ágnes védőnő avat be. Bemutatkozik az Életmód Tanoda, az érdeklődők kóstolhatnak teát, egészségmegőrző vizeket, grafológussal is beszélgethetnek, de különféle masszázsmódokat is kipróbálhatnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FIÓK: cirkuszos megelőző módszerek

A FIÓK Ifjúsági Klub segítségével húsz, a közösségi életben aktív fiatal táborozhatott Dunaszigeten.… Tovább olvasom