Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Egészségnap férfiaknak

Férfi-egészségnapot szervez a Moson Megyei Nők Egyesülete július 7-én, szombaton délelőtt 10 órától délután 4 óráig az Iniciál Autóházban.
Lesz autó-, mentési bemutató a Szent Kristóf Mentő Alapítvány közreműködésével, a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltóautó-bemutatóval készül.

Egészségügyi előadások, szűrővizsgálatok is a látogatók rendelkezésére állnak. Mindent a férfiasságról és a férfiasságért címmel urológiai tanácsadást és prosztatarákszűrést tart dr. Szepesváry Zsolt. Alsó végtagi érszűkületszűrés, EKG, vérnyomás- és vércukormérés, belgyógyászati tanácsadás lesz dr. Takács János kardiológus-belgyógyász szakorvos jóvoltából. Nagyné Kovács Judit gyógytornászhoz mozgásszervi tanácsokért lehet fordulni, bőrgyógyászati tanácsadásra és anyajegyszűrésre dr. Vesztergom Hedvighez, reumatológiai tanácsadásra dr. Bródy Edithez, ortopédiai tanácsadásra dr. Halmai Vilmoshoz.
Molnár Zsuzsanna a hajgyógyászatba avatja be az érdeklődőket, a látást Illés Józsefné vizsgálja. A Karolina Kórház dietetikusai szaktanácsadással és kóstolással készülnek. Pulmonológiai és allergológiai tanácsadásra lehet jelentkezni dr. Szalai Zsuzsannánál.

Hallásukat dr. Salamon Attila jóvoltából ellenőrizhetik, a dohányzásról leszoktató programba Reke Ágnes védőnő avat be. Bemutatkozik az Életmód Tanoda, az érdeklődők kóstolhatnak teát, egészségmegőrző vizeket, grafológussal is beszélgethetnek, de különféle masszázsmódokat is kipróbálhatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FIÓK: cirkuszos megelőző módszerek

A FIÓK Ifjúsági Klub segítségével húsz, a közösségi életben aktív fiatal táborozhatott Dunaszigeten.… Tovább olvasom